Volledig scherm
© FotoMeulenhof/Jean Pierre Reijne

Stiphout Vooruit pas laat op stoom maar wint doelpuntrijk duel van Woenselse Boys

VIERDE KLASSE F ZUID 2Woenselse Boys en Stiphout Vooruit scoren er lustig op los. De bezoekers uit Stiphout wonnen uiteindelijk met 3-5.  Mariahout won op eigen veld van MULO: 3-2. EMK delfde het onderspit tegen Rood-Wit'62: 3-1.

Mariahout – MULO 3-2.
In een aantrekkelijke wedstrijd wist Mariahout MULO met 3-2 te verslaan. MULO kreeg veel mogelijkheden maar het was Tim Barten die Mariahout op voorsprong schoot. Roy van der Putten tekende voor de gelijkmaker voor de Helmonders. In de tweede helft zorgden Dennis  Veldpaus en wederom Tim Barten voor een ruime 3-1 voorsprong voor Mariahout. De aansluitingstreffer van Roy van der Putten kwam te laat om de spanning echt terug te laten keren. Eindstand: 3-2. 

HVV Helmond – Milheezer Boys 3-1.
Op sportpark Houtsdonk speelde HVV Helmond een ijzersterke eerste helft. Grote man bij de oudste Helmondse vereniging was Jordi van Wetten door alle treffers voor zijn rekening te nemen en de ruststand te bepalen op 3-0. In de tweede helft verslapte de thuisploeg maar kwam het amper in de problemen. Twan Nooijen redde op aangeven van Stijn Broeks de eer voor Milheeze en bepaalde de eindstand op 3-1.

Woenselse Boys – Stiphout Vooruit 3-5.
Stiphout Vooruit had in de eerste twintig minuten niets te vertellen en mocht blij zijn dat alleen Jay Jay Gramser had gescoord voor Woenselse Boys. Na een omzetting veranderde het spelbeeld en sloegen de Helmonders tot aan de thee nog vijf keer toen. Jorn Dekkers verzilverde een strafschop waarna Max Tersteeg, Bram Prinssen en Teun Welten (2) het duel beslisten. In de tweede helft drong de thuisploeg aan maar alleen Luc Geurts en Rob Verbeek wisten te scoren.

Rood-Wit’62 – EMK 3-1.
Rood Wit ’62 blijft uitstekend meedraaien in de top van de vierde klasse F. Op sportpark De Rijpel werd er met 3-1 gewonnen van het Nuenense EMK. In de vierde minuut opende Roel Merkx de score voor de Helmonders. Met een knap schot bepaalde Merkx de ruststand op 2-0. In de tweede helft was het Mo Ameziane die uit een rebound de derde treffer scoorde. Vanaf de strafschopstip bepaalde Dillion van de Poel de eindstand op 3-1.

Mifano – Brandevoort 2-2.
Op sportpark De Ark speelden Mifano en Brandevoort met 2-2 gelijk. Na iets meer dan een half uur opende Wessel Aarts de score voor de bezoekers. Pal voor rust bepaalde Luuk van Stiphout de ruststand op 0-2 door een strafschop te verzilveren. In de tweede helft drong Mifano aan en scoorde Maurice van Hoof de aansluitingstreffer. In een spannende slotfase kregen de bezoekers kansen om de zege over de streep te trekken maar moest het in de slotminuut de gelijkmaker slikken; Bas van Sinten wist de 2-2 tegen de touwen te koppen.

RKGSV – ASV’33 1-1.
Op bezoek in Gerwen bij RKGSV heeft ASV ’33 het tweede punt van het seizoen behaald. In de eerste helft waren de bezoekers sterker en vijf minuten voor het rustsignaal kwam de hekkensluiter terecht op voorsprong via een schot van Puck Koopmans. RKGSV hanteerde in de tweede helft veelvuldig de lange bal en kwam via Sander de Waal op gelijke hoogte. In het restant kregen beide ploegen enkele kleine mogelijkheden maar werd er niet meer gescoord.

Bavos – ELI 4-2.
Al in de tweede minuut kwam Bavos op voorsprong toen Jesper van Berlo de bal tegen de touwen schoot. Christiaan Klaver verdubbelde met een rake kopbal de voorsprong voor de ploeg van Ralf van de Heuvel. Willem Sleegers bepaalde pal voor de thee de ruststand op 2-1. Volledig tegen de verhoudingen in kwam ELI na iets meer dan een uur op gelijke hoogte via Roel Donkers. Bavos schrok wakker en stelde de overwinning veilig dankzij doelpunten van Stefan Fabrie en Tim Seelen.