Niels Roijakkers trainer SVSH Someren Heide
Volledig scherm
Niels Roijakkers trainer SVSH Someren Heide © Fotomeulenhof

SVSH scoort lastig dit seizoen, maar tegen De Bocht'80 even niet

VIJFDE KLASSE E Zuid 2SVSH loopt in de tweede helft flink weg van De Bocht'80: 6-2.

SVSH – De Bocht’80 6-2.
Een ruime zege voor de Someren-Heidenaren. Opvallend, aangezien SVSH dit seizoen veel moeite heeft met scoren. ,,Maar dat was deze wedstrijd ook weer het geval’’, volgens trainer Niels Roijakkers. ,,De keeper van De Bocht had een aantal mooie reddingen.’’ SVSH leidde in de rust met 2-0 door treffers van Rick van Tulden en Kamil Kupczak. Na de thee gingen de oranjehemden vrolijk op de ingeslagen weg verder. Bram van Mierlo trof twee keer doel en ook Lex Klaver en Dennis Kanters scoorden namens SVSH. De Bocht’80-spelers Tijn van Heertum en Simon Hendriks waren ook trefzeker, maar hun doelpunten betroffen de 5-1 en 5-2 waardoor van enige spanning geen sprake was. 

DVS – Casteren 3-2.
Het venijn zat in de slotfase. In de 23e minuut kwam de thuisploeg op voorsprong na een lob van Wester Wester, 1-0. Tien minuten voor rust werd het 1-1. Na een verdedigingsfout bij DVS schoot Yimo Tiryaki de 1-1 binnen. Na de pauze nam Casteren door een doelpunt van Wim Smolders een 1-2 voorsprong. Het duurde tot de 91e minuut voordat Wester Wester 2-2 liet aantekenen. De verdiende zege kwam alsnog bij DVS terecht. David da Silva was met zijn treffer de gevierde held aan de zijde van de thuisploeg, 3-2.

Pusphaira – Riethoven 0-3.
In een voor rust gelijk opgaande strijd kregen beide ploegen volop mogelijkheden. Het eerst doelpunt viel pas na de pauze. Koen Donkers nam de openingstreffer voor zijn rekening, 0-1. Bij Riethoven speelde doelman Eric Verhagen een uitblinkende rol. Het werd uiteindelijk 0-2 door een doelpunt van Joey van Otten. In de slotfase moest de thuisploeg met tien spelers verder nadat de doelman van Pusphaira van het veld was gestuurd. Koen Donkers bepaalde uit een vrije trap de eindstand op 0-3.