Volledig scherm
Tarik Ouzalah © Hans Wagenaars

Tarik Ouzalah en Abdurrahman Cetin van Nieuw Woensel naar Gestel

Aanvaller Tarik Ouzalah (21) en verdediger Abdurrahman Cetin (21) maken volgend seizoen deel uit van de selectie van Gestel. Ze zijn beiden afkomstig van Nieuw Woensel.

Vorig jaar stapten Ouzalah en Cetin van Wodan over naar Nieuw Woensel. Ouzalah was daar dit seizoen met zes doelpunten ploegtopscorer. Nieuw Woensel eindigde laatste in de derde klasse en degradeerde voor het tweede rij op rij. Hetzelfde lot trof Gestel, waardoor de voormalige hoofdklasser komend seizoen in de tweede klasse zal uitkomen.

Eerder versterkte Gestel zich al met doelman Tommy van de Gevel (23) en aanvaller Patrick Kraker (22). Van de Gevel stapte halverwege dit seizoen van Nuenen over naar het Belgische Poederlee en verdedigde voorheen ook het doel van Nieuw Woensel. Kraker verkaste vorig jaar van Brabantia naar Wezel Sport en keerde in de winterstop terug bij de Strijpse club. 

  1. Nijnsel profiteert van verdedigende wissels Cito en steelt een punt: 2-2
    VIERDE KLASSE I

    Nijnsel profiteert van verdedigen­de wissels Cito en steelt een punt: 2-2

    Cito - Nijnsel 2-2. Cito was voetballend duidelijk de bovenliggende partij, maar verzuimde lange tijd de kansen af te maken. Vlak voor rust werd de wedstrijd gestaakt wegens commentaar van Cito-supporters op de scheidsrechter. Een kwartier later werd de wedstrijd hervat en al snel kreeg Cito een strafschop. De arbiter nam een handsbal waar, maar bij Nijnsel zagen ze dat anders. De penalty werd verzilverd en na rust kwam Cito op 2-0. De thuisploeg haalde vervolgens twee spitsen naar de kant en bracht verdedigers in het veld, waarna Nijnsel met het eerste schot op doel scoorde. Een afstandspoging van Frenk Remeysen viel binnen, 2-1. Nijnsel ging opportunistischer spelen, zonder echt gevaarlijk te worden, maar na een mooie beweging maakte Stefan Hulsen in de 86ste minuut de 2-2.