Volledig scherm
Tarik Ouzalah © Hans Wagenaars

Tarik Ouzalah en Abdurrahman Cetin van Nieuw Woensel naar Gestel

Aanvaller Tarik Ouzalah (21) en verdediger Abdurrahman Cetin (21) maken volgend seizoen deel uit van de selectie van Gestel. Ze zijn beiden afkomstig van Nieuw Woensel.

Vorig jaar stapten Ouzalah en Cetin van Wodan over naar Nieuw Woensel. Ouzalah was daar dit seizoen met zes doelpunten ploegtopscorer. Nieuw Woensel eindigde laatste in de derde klasse en degradeerde voor het tweede rij op rij. Hetzelfde lot trof Gestel, waardoor de voormalige hoofdklasser komend seizoen in de tweede klasse zal uitkomen.

Eerder versterkte Gestel zich al met doelman Tommy van de Gevel (23) en aanvaller Patrick Kraker (22). Van de Gevel stapte halverwege dit seizoen van Nuenen over naar het Belgische Poederlee en verdedigde voorheen ook het doel van Nieuw Woensel. Kraker verkaste vorig jaar van Brabantia naar Wezel Sport en keerde in de winterstop terug bij de Strijpse club. 

  1. Overzicht | EFC wint met 14-0 van Gestel, Nijnsel wint veertiende wedstrijd op rij en pakt titel
    amateurvoetbal

    Overzicht | EFC wint met 14-0 van Gestel, Nijnsel wint veertiende wedstrijd op rij en pakt titel

    De spanning neemt toe. In verschillende competities kan het vandaag beslist worden. Vreugde en verdriet liggen dicht bij elkaar: wie pakt de titel en wie degradeert? EFC heeft hekkensluiter Gestel alle hoeken van het veld laten zien. De ploeg uit Eersel wist maar liefst veertien keer te scoren en de nul te houden. FC Eindhoven AV is nog geen kampioen in de tweede klasse F, de ploeg verloor op bezoek bij RKVVO met 1-0 en heeft dus nog steeds een punt nodig. Nijnsel mag zich kampioen van de vierde klasse I noemen.