Volledig scherm
Theo Hageman op archiefbeeld. © Ton de Hond

Theo Hageman aan de slag bij RKVV Tongelre

Theo Hageman (53) is toegevoegd aan de technische staf van vijfdeklasser RKVV Tongelre. Hij vormt daar vanaf nu een trainerskoppel met Hakim Arrabbany, die na vorig seizoen stopte als speler bij Woenselse Boys om bij zijn oude club als debuterend hoofdtrainer aan de slag te gaan.

"Alleen is ook maar alleen", vertelt Arrabbany (37). "Theo en ik doen nu samen het eerste en tweede elftal van Tongelre. Gezien al zijn ervaring kan ik nog veel van hem leren."

Hageman was na zijn vertrek in mei 2017 bij FC De Rakt uit Uden niet meer werkzaam als trainer. De Eindhovenaar werkte voorheen als hoofdcoach bij Nijnsel, DOSL, Unitas'59, Marvilde, Heeze, Reusel Sport en Neerkandia. Met Reusel Sport, Heeze en Marvilde werd hij kampioen en Nijnsel loodste hij via twee opeenvolgende titels van de vijfde naar de derde klasse. Met DOSL promoveerde Hageman ook, via de nacompetitie naar de vierde klasse.

De selectie van Tongelre onderging voor dit seizoen een flinke metamorfose. Diverse oud-spelers van de club keerden terug op het oude nest, onder wie Wesley Bakermans en Michael van Hout.

  1. Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wodan-speler, HVV pakt periodetitel
    AMATEURVOETBAL

    Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wo­dan-spe­ler, HVV pakt periodeti­tel

    Ook op Tweede Paasdag wordt er weer volop gevoetbald op de amateurvelden. In de derde klasse D (Zuid 1) heeft Dommelen de degradatiekraker met 3-1 gewonnen van Spoordonkse Boys. Het duel tussen Sparta'25 en Wodan werd twee minuten voor tijd stilgelegd omdat Wodan-speler Tom van de Pol een zware blessure opliep. RKVVO gaat op eigen veld met 1-8 de boot in tegen Hilvaria.