Niels Krekels van Bladella (rechts) in actie tegen Tivoli.
Volledig scherm
Niels Krekels van Bladella (rechts) in actie tegen Tivoli. © Leo van Overbeek

Tivoli houdt veertig minuten stand daarna pakt Bladella telraam erbij

Derde klasse D Zuid 1Tivoli wist veertig minuten stand te houden tegen de bezoekers uit Bladel. Daarna werd het weer een pijnlijke afgang voor de Eindhovenaren. Reusel slaagde er tegen Unitas'59 in een punt te pakken. 

Tivoli – Bladella 0-10.
Tivoli wist Bladella veertig minuten lang in toom te houden. Daarna was het hek van de dam en stopte de teller pas bij tien goals. Niels Krekels kroonde zich tot man van de wedstrijd door zeven doelpunten voor zijn rekening te nemen. De andere treffers kwamen op naam van Stijn Wouters (twee) en Bart de Jong.

Reusel Sport – Unitas’59 1-1.
Reusel Sport slaagde er in hoogvlieger Unitas’59 een punt afhandig te maken. De thuisploeg voerde de boventoon in de eerste helft en kwam tien minuten voor rust op voorsprong door een goal van Steef Vosters. Reusel Sport kwam niet goed de pauze uit en dat kwam de ploeg van trainer Niels Gevers duur te staan. Antoni Forner Cuenca tekende namens Unitas’59 voor de gelijkmaker.

Hapert – SBC 1-1.
Mauro van Houtum zette Hapert na een kwartier spelen op voorsprong met een schot van afstand, 1-0. Frans Leijten verzuimde nog in de eerste helft de tweede treffer voor de thuisploeg te maken. Na de rust kwam Hapert niet in de problemen, ook niet toen het duel vanwege een losgeraakt reclamebord even werd stilgelegd. Toch pakte SBC nog een punt. In de vierde minuut van de blessuretijd kopte Joep van der Heijden de 1-1 binnen.

Gestel – RPC 1-1.
Ondanks de storm maakten Gestel en RPC er een spannende pot van. Voor de rust had RPC de wind mee, zonder daar van te profiteren. Na de pauze profiteerde Rick Wijnen optimaal van een verdedigingsfout bij Gestel (0-1), dat daarna het initiatief overnam. In de slotfase tekende Ahmed Junior Dosso voor de gelijkmaker: 1-1.

MMC Weert – Wilhelmina Boys 2-2.
Wilhelmina Boys keek halverwege tegen een 1-0 achterstand aan. In het tweede bedrijf keerden de bezoekers de wedstrijd. Door doelpunten van Ossy Azeuini en Robbie Baeten kwam Wilhelmina Boys op een 1-2 voorsprong. In de laatste minuut wist MMC Weert toch nog de 2-2 te maken.

DBS – PSV 2-0.
DBS boekte een belangrijke thuiszege op de amateurs van PSV en is al vier duels op rij ongeslagen. Na een 0-0 ruststand trok DBS de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe. René de Vries opende de score voor de thuisploeg, waarna Djes Koekendorp de stand verdubbelde: 2-0.

Hoogeloon – Budel afgelast.