Tom Dekkers van Geldrop verschalkt doelman Vincent Jansen van RKSV Heeze.
Volledig scherm
Tom Dekkers van Geldrop verschalkt doelman Vincent Jansen van RKSV Heeze. © Frank Laracker/Orange Pictures

Tom Dekkers van Geldrop maakt promotie naar Blauw-Geel’38

TRANSFERTom Dekkers (26) staat volgend seizoen niet meer in het hart van de verdediging van eersteklasser Geldrop. Hij gaat in Veghel voetballen bij het in de derde divisie uitkomende Blauw-Geel’38 uit Veghel.

,,Ik heb twee mooie jaren gehad bij Geldrop onder leiding van trainer Pierre van den Eeden, hij heeft mij het plezier en vertrouwen weer helemaal teruggegeven”, geeft Dekkers aan. ,,Ik heb een goed seizoen gehad en ben toe aan een prestatieve stap omhoog. Blauw-Geel’38 kwam daarin als optie langs en past perfect in het plaatje. Een mooie gerenommeerde club die op derde divisie-niveau actief is.”

De verdediger begon in de jeugd van DVS en werd daar opgepikt door FC Eindhoven. Toen daar in 2009 de jeugdopleiding werd ontbonden, koos Dekkers voor Rood-Wit Veldhoven. In 2011 begon Dekkers aan zijn eerste periode bij De Valk. Met die club werd hij in 2013 kampioen in de eerste klasse. In 2014 lijfde UNA hem in en in 2016 keerde Dekkers terug naar De Valk. In 2017 volgde de overstap naar Geldrop.