Volledig scherm

Trainer Jurgen Elbers van Wilhelmina Boys naar SV Deurne

DEURNE - SV Deurne heeft Jurgen Elbers gestrikt als hoofdtrainer voor het seizoen 2017-2018 als opvolger van Frank Weijers. Elbers (41), op dit moment nog hoofdtrainer van derdeklasser Wilhelmina Boys, kondigde in oktober 2016 al bij Wilhelmina Boys aan na 6 jaar toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Elbers heeft na zijn actieve voetbalcarrière bij onder andere de PSV-jeugd en Helmond Sport, als hoofdtrainer ervaring opgedaan bij ESV (4 jaar) en Wilhelmina Boys (6 jaar) en hoopt daar dit seizoen te kunnen afsluiten met een kampioenschap.

De Eindhovenaar over zijn keuze voor SV Deurne: ''Ik ben heel blij om volgend seizoen aan de slag te gaan bij Deurne in lijn met de uitgezette toekomstvisie van de club en met de uitdaging om Deurne naar zo’n hoog mogelijk niveau te begeleiden.''

Team Technische Zaken van SV Deurne is verguld met Elbers: ''We waren op zoek naar een trainer met ambitie en passie, die oog heeft voor de hele club, en die onze jonge selectie verder voetbalinhoudelijk kan ontwikkelen. Jurgen Elbers past in dat plaatje.”

SV Deurne staat op dit moment elfde in de eerste klasse D. Frank Weijers, bezig aan zijn tweede jaar bij de club, gaat volgend seizoen aan de slag bij SBC.

Amateurvoetbal