FC Cranendonk in actie tegen Budel, dat de derby met 1-3 won. FC Cranendonck-spits Ralph van Meijl in luchtduel met doelman Dennis van Gils van Budel.
Volledig scherm
FC Cranendonk in actie tegen Budel, dat de derby met 1-3 won. FC Cranendonck-spits Ralph van Meijl in luchtduel met doelman Dennis van Gils van Budel. © Hennie Roosen

Uitslagen districtsbeker zondag 12 september

DISTRICTSBEKERDeurne won zondag de bekerderby bij buurman ZSV met 0-1. Finn van der Steijn was met een doelpunt in de 66ste minuut de matchwinner. De Valk tegen EFC eindigde in 2-2. De Eerselnaren kwamen op een 0-2 voorsprong door toedoen van Bram Jansen en Joni Hooijen, maar Cas Kuipers en Luc Nouwen brachten De Valk langszij. Budel zegevierde in de derby bij FC Cranendonck met 1-3. De burenstrijd op sportpark De Kievit tussen Braakhuizen en Geldrop eindigde doelpuntloos: 0-0.  

  1. Topscorersklassementen: Thijn Schoenmakers en Jan van Hout stijgen na doelpuntrijke duels met stip

    Topscorers­klas­se­men­ten: Thijn Schoenma­kers en Jan van Hout stijgen na doelpunt­rij­ke duels met stip

    Thijn Schoenmakers van derdeklasser Bladella bracht zondag een zuivere hattrick op zijn naam door in de uitwedstrijd tegen Braakhuizen voor rust de 0-1, 0-2 en 0-3 te maken. Hij bracht daarmee zijn competitietotaal op elf treffers en staat daarmee op een gedeelde derde plaats. Bob van de Ven maakte de 1-5 voor Braakhuizen en is met dertien goals nog koploper in het topscorersklassement.