Volledig scherm
© Orange Pictures/Ron Jonker

UNA vergooit kans op nacompetitie bij laagvlieger

DERDE DIVISIEDe laatste kans op promotie via de nacompetitie heeft UNA inmiddels vergooid. Bij laagvlieger HSC’21 werd met 1-0 verloren. 

De thuisploeg uit Haaksbergen speelde vanaf het eerste fluitsignaal met het mes tussen de tanden. Daar had UNA duidelijk last van. In de 19e minuut kwam HSC’21 op een 1-0 voorsprong door een treffer van Bas ter Hogt. Tien minuten later ging de bal op de stip. Giedo van der Weide miste namens de groenwitten vanaf de penaltystip. Yannick Derix stopte de strafschop.

Na een kwartier in de tweede helft schakelde UNA over op alles-of-niets. Het leverde de Zeelsternaren helemaal niets op. Trainer Jeroen van Bezouwen was na afloop duidelijk teleurgesteld. ,,Ik kan de jongens niets kwalijk nemen. Ze hebben gevochten als leeuwen. De kans op de nacompetitie is nu helaas verdwenen. Dan nu maar de competitie op een waardige manier afsluiten.”

UNA: Derix; Verhoeven (56. Schijvenaars), Van Dijk, Paridaans, Scheerlinck; Boulghalgh, Jagt, Boogers; R. van Boekel (61. Van Herwijnen), Van de Gevel, Tielemans.