Volledig scherm
© DCI media

Unitas’59 door winst bij Hapert weer aan kop

Derde klasse D zuid 1Unitas’59 heeft de koppositie in de derde klasse D heroverd door met 0-2 de inhaalwedstrijd tegen Hapert te winnen. Reusel Sport bleef tegen PSV AV op 0-0 steken.

Volledig scherm
Archiefbeeld Unitas'59 © Jos Pennings

Hapert - Unitas’59 0-2.
Hapert miste vijf spelers, maar de thuisploeg kreeg in de matige wedstrijd na zeventien minuten spelen wel de eerste goede kans. Na voorbereidend werk van Frans Leijten kwam Jordy Huijbregts in kansrijke positie, maar zijn inzet trof geen doel. Huijbregts viel kort daarna geblesseerd uit en terwijl Hapert nog met tien man stond, sloeg Unitas’59 in de 21ste minuut toe. Verdediger Richard Hermans stoomde op naar voren en zag zijn afstandsschot doeltreffend van richting veranderd, 0-1. Topscorer Nawid Sadat kreeg vervolgens twee goede kansen om de voorsprong van de bezoekers uit te bouwen, maar mede door goed keeperswerk van Jesper Storms stond het halverwege nog 0-1. Na de pauze bleef Unitas’59 de bovenliggende partij en in de 70ste minuut werd het 0-2. Op aangeven van Sadat werkte Kuipers de bal in het doel.

Reusel Sport - PSV 0-0.
In het treffen tussen beide middenmoters bleven doelpunten uit. Voor PSV was het al het zevende gelijkspel in twaalf wedstrijden