Volledig scherm
Cas Kuipers (rechts) van Wilhelmina Boys, met Robin Timmers van zijn toekomstige club Unitas 59. © Erwin Goossens/Orange Pictures

Unitas'59 versterkt zich met Cas Kuipers, Justin Wahap en Abdurrahman Cetin

TRANSFERSUnitas'59 heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Cas Kuipers (Wilhelmina Boys), Justin Wahap (Nieuw Woensel) en Abdurrahman Cetin (FC Anadol).

Aanvaller Cas Kuipers (21) speelde in het verleden bij SBC en maakte vorig jaar de overstap naar Wilhelmina Boys. Verdediger Justin Wahap (25) voetbalde al eerder bij Unitas'59 en verhuisde in 2017 naar buurman Nieuw Woensel. Verdediger Abdurrahman Cetin (22) verruilde in 2017 Wodan voor Nieuw Woensel en ging vorige zomer naar Gestel. In de winterstop verkaste hij met enkele teamgenoten naar het Belgische FC Anadol.

Eerder strikte Unitas'59 al Dion Vermeulen (De Valk), Max Leidelmeijer (Jong FC Eindhoven) en Nawid Sadat (BVV). Uit de eigen jeugd stromen vijf spelers door: Job de Groot, Wesley van den Berg, Dominic Drijver, Umurcan Tuter en Antonio Balta. 

Bij Unitas'59 vertrekken Nassim Markgraaf (FC Eindhoven AV), Shane van Bosstraten (Brabantia), Marijn Franse, Sam Franse en Rick van der Heijden (allen Rood-Wit Veldhoven).

  1. Sander Vereijken zit in de zesde versnelling: van derde klasse naar betaald voetbal in 365 dagen
    PREMIUM
    Het seizoen van

    Sander Vereijken zit in de zesde versnel­ling: van derde klasse naar betaald voetbal in 365 dagen

    Als er iemand is op wiens loopbaan het begrip stroomversnelling van toepassing is, dan is het op die van Sander Vereijken (22). Ruim een jaar geleden werd hij kampioen met Mierlo-Hout in de derde klasse, onder meer door een hattrick in de kampioenswedstrijd. Een transfer naar zondaghoofdklasser Gemert volgde. Met die ploeg promoveerde de linksbuiten naar de derde divisie. En nu? Nu is het tijd voor het hoofdstuk Helmond Sport.