Volledig scherm
Archiefbeeld: SV Deurne © Orange Pictures / Johann van de Kerkhof

Van Geffen na nieuwe nederlaag Deurne: ‘Het lukt gewoon even niet’

Eerste klasse DEr waren amper kansen te noteren, maar toch ging Venlosche Boys met de volle buit aan de haal. In de slotfase incasseerde Deurne de enige treffer: 1-0.

Het duel tussen Venlosche Boys en Deurne werd medio oktober na 31 minuten bij een 0-0 stand gestaakt, omdat de scheidsrechter door een blessure niet verder kon. Zondag werden de 59 resterende minuten gespeeld.

In dat kleine uur waren de kansen erg schaars, aan beide kanten. In de 83ste minuut was het dan toch raak, voor Venlosche Boys. Bij een schot zat de keeper van Deurne er nog met zijn handschoenen tegenaan, maar de bal viel toch binnen: 1-0.

,,Deze wedstrijd verdiende geen winnaar”, zei Arne van Geffen, speler van Deurne. De aanvallende middenvelder liep eind vorig seizoen voor de tweede keer een kruisbandblessure op en is druk aan het revalideren. ,,Ik ben al weer een paar weken buiten bezig en het gaat prima. Als het herstel goed blijft verlopen, kan ik eind februari weer wedstrijden spelen.”

Van Geffen is er ondanks zijn blessure altijd bij als het eerste elftal moet voetballen. Momenteel presteert Deurne wisselvallig, zo ziet hij ook. ,,Jammer genoeg wel. We lukt gewoon even niet en we hebben pech. Vorige week ging het ook in de laatste minuten mis”, verwijst Van Geffen naar de Kranenmortelderby, waarin ZSV in blessuretijd zegevierde (2-1).

Deurne staat nu op plek elf, tien punten uit acht duels. ,,We hadden voorafgaand aan het seizoen wel gehoopt nu hoger te staan.”