Volledig scherm
Johan van Lierop (midden) © Rene Manders

Van Lierop verruilt Oranje Zwart voor RKPVV, onduidelijkheid over toekomst rest van het team

Vierdeklasser RKPVV uit Helmond heeft zich voor komend seizoen versterkt met Johan van Lierop. De middenvelder komt over van Oranje Zwart, dat afgelopen dinsdag failliet is verklaard

De overschrijving van Van Lierop was echter al op 8 juni, ruim voor het sluiten van de overschrijvingstermijn aangevraagd. Vorige week kreeg hij echter pas groen licht van Oranje Zwart en daarna ook van de KNVB.

Het is nog onduidelijk of ook andere spelers van Oranje Zwart vrij zijn om over te stappen naar andere verenigingen, nu de club failliet is verklaard.

  1. Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtingen in kampioen
    Amateurvoetbal

    Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtin­gen in kampioen

    Vandaag zijn de laatste beslissingen in het amateurvoetbal gevallen. FC Eindhoven won met 0-3 van buurman RPC en pakt daarmee de titel. De ploeg promoveert nu naar de eerste klasse. De vijfde klasse E zuid 2 kende een razend spannende ontknoping. Tegen de verwachting in is niet SPV maar HVV de ploeg die er met het kampioenschap van door gaat. Dramatische slotfase voor ONDO. Ploeg slikt in 98ste minuut gelijkmaker en mist daardoor het kampioenschap.