Volledig scherm
Johan van Lierop (midden) © Rene Manders

Van Lierop verruilt Oranje Zwart voor RKPVV, onduidelijkheid over toekomst rest van het team

Vierdeklasser RKPVV uit Helmond heeft zich voor komend seizoen versterkt met Johan van Lierop. De middenvelder komt over van Oranje Zwart, dat afgelopen dinsdag failliet is verklaard

De overschrijving van Van Lierop was echter al op 8 juni, ruim voor het sluiten van de overschrijvingstermijn aangevraagd. Vorige week kreeg hij echter pas groen licht van Oranje Zwart en daarna ook van de KNVB.

Het is nog onduidelijk of ook andere spelers van Oranje Zwart vrij zijn om over te stappen naar andere verenigingen, nu de club failliet is verklaard.

 1. Bij Gemert is het ‘alle ballen op Thijs en Ralf’: spitsenduo scoorde samen al 38 keer
  VIDEO

  Bij Gemert is het ‘alle ballen op Thijs en Ralf’: spitsenduo scoorde samen al 38 keer

  Spelers die voor hun club ‘goud waard zijn’, ‘sleutelfiguren in de selectie’, ‘onmisbare krachten’: dit soort termen vliegen je vaak om de oren als het gaat over de belangrijke mannen bij een voetbalclub. Het is echter de vraag of er superlatieven genoeg zijn om te beschrijven hoe cruciaal de rol van Thijs van Pol en Ralf Kemper bij Gemert is dit seizoen. Het spitsenduo scoorde samen maar liefst 38 keer.
 2. Gemert-spits Thijs van Pol op eenzame hoogte in topscorersklassement

  Ge­mert-spits Thijs van Pol op eenzame hoogte in topscorers­klas­se­ment

  Thijs van Pol voert het ED-topscorersklassement aan. De spits van hoofdklasser Gemert staat na zijn twee doelpunten van afgelopen zondag op 24 treffers alweer dit seizoen. In de hoofdklasse wordt hij op gepaste afstand gevolgd door ploeggenoot Ralf Kemper (24). Verder gooien ook Steven van Dijke (vijfdeklasser Ollandia), Erwin Isbouts (derdeklasser Valkenswaard) en Toon van Lierop (vijfdeklasser SPV) hoge ogen.