Volledig scherm
Archiefbeeld Thijs van Pol. © Irene Wouters

Van Pol gidst Gemert met drie doelpunten langs IFC

Gemert heeft de eerste drie punten van het seizoen binnen. Op sportpark Molenbroek werd IFC eenvoudig met 5-2 verslagen. 

Na tien minuten kwam de ploeg van Reinald Boeren op voorsprong via Thijs van Pol. Lang kon Gemert niet van de voorsprong genieten, want vijf minuten later was het alweer gelijk. Na de tegentreffer kreeg Gemert kans op kans, maar het duurde tot de blessuretijd van de eerste helft voordat de thuisploeg weer op voorsprong kwam. Het was wederom Van Pol met een treffer, dit keer vanaf de strafschopstip. 

Vlak na de thee completeerde de aanvaller zijn hattrick door raak te koppen: 3-1. Na een uur maakte Joey Grootenboer het duel weer spannend door de 3-2 tegen de touwen te schieten. Na zeventig minuten moest IFC met tien man verder, nadat Perry van Eijken met rood moest vertrekken wegens commentaar op de scheidsrechter. In de laatste twintig minuten liep Gemert simpel uit naar 5-2 door treffers van Willem den Dekker en Ralf Kemper. 

  1. Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wodan-speler, HVV pakt periodetitel
    AMATEURVOETBAL

    Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wo­dan-spe­ler, HVV pakt periodeti­tel

    Ook op Tweede Paasdag wordt er weer volop gevoetbald op de amateurvelden. In de derde klasse D (Zuid 1) heeft Dommelen de degradatiekraker met 3-1 gewonnen van Spoordonkse Boys. Het duel tussen Sparta'25 en Wodan werd twee minuten voor tijd stilgelegd omdat Wodan-speler Tom van de Pol een zware blessure opliep. RKVVO gaat op eigen veld met 1-8 de boot in tegen Hilvaria.