Volledig scherm
PREMIUM
Brandevoort-voetballer Luuk van Stiphout © FotoMeulenhof

Van Stiphout heeft met Brandevoort iets goed te maken tegen Bavos: ‘Zal er hard op gaan’

AMATEURVOETBALMet de weer scorende Luuk van Stiphout doet Brandevoort een gooi naar het kampioenschap. Volgende horde: medekoploper Bavos.

Hij weet nog precies wanneer het gebeurde. Augustus 2017 in een oefenwedstrijd met Oranje Zwart. ,,Ik blok de bal in de veertigste minuut. Zet mijn voet neer en mijn knie knakt naar achteren. Ik voelde meteen dat het niet goed was.” Pas de volgende dag ging Luuk van Stiphout naar de dokter en uiteindelijk bleek hij zijn kruisband te hebben afgescheurd. Nog voor het seizoen 2017/2018 begonnen was, kon Van Stiphout er al een kruis door zetten.

  1. Overzicht | EFC wint met 14-0 van Gestel, Eindhoven AV nog geen kampioen
    amateurvoetbal

    Overzicht | EFC wint met 14-0 van Gestel, Eindhoven AV nog geen kampioen

    De spanning neemt toe. In verschillende competities kan het vandaag beslist worden. Vreugde en verdriet liggen dicht bij elkaar: wie pakt de titel en wie degradeert? EFC heeft hekkensluiter Gestel alle hoeken van het veld laten zien. De ploeg uit Eersel wist maar liefst veertien keer te scoren en de nul te houden. FC Eindhoven AV is nog geen kampioen in de tweede klasse F, de ploeg verloor op bezoek bij RKVVO met 1-0 en heeft dus nog steeds een punt nodig.