Volledig scherm
Archiefbeeld ZSV - Deurne © FotoMeulenhof

Venray-doelman houdt bal te lang vast en schenkt ZSV de overwinning

EERSTE KLASSE DDe doelman van Venray telde iets te langzaam tot zes op bezoek bij ZSV. De sluitpost hield de bal zolang vast dat ZSV een indirecte vrije trap kreeg. Juist uit die vrije trap viel het enige doelpunt van de wedstrijd. 

Veritas - Deurne 2-2.
 In een doelpuntrijk eerste kwartier nam Deurne de leiding. Na acht minuten viel de 0-1, een goal van Job Steeghs. Nog geen drie minuten later kwam Veritas alweer langszij, maar in de dertiende minuut zorgde Yuri Veeneman voor een nieuwe Deurnese voorsprong, 1-2. Lang bleef de stand onveranderd, tot vijf minuten voor tijd, toen Veritas opnieuw een gelijkmaker produceerde: 2-2.

ZSV - Venray 1-0.
ZSV pakte de punten op een ietwat gelukkige manier. Na een weinig hoogstaande eerste helft drongen de Zeilbergers na de pauze aan. Thijs Meulendijks kreeg al vroeg in de tweede helft een goede kans, maar de ban werd kort daarna in de 56ste minuut gebroken door Rick Wiersema. De doelman van Venray hield de bal in de ogen van de scheidsrechter te lang vast, waardoor ZSV een indirecte vrije trap kreeg in de zestien. Davy Althuizen legde de bal terug en Wiersema schoot door de muur binnen: 1-0.

Heeze - SSS’18 3-1.
Heeze begon de competitie in september met een zege, maar de tweede overwinning bleef lang uit. Zondag werd weer eens gewonnen, thuis tegen mede-laagvlieger SSS’18. Tom Derkx opende de score voor rust en maakte er in de tweede helft ook 2-0 van. SSS’18 bracht de spanning weer terug met de 2-1, alvorens Jorg van Galen de eindstand bepaalde op 3-1.