Volledig scherm
PREMIUM
Aart Verberne voetballer bij de Valk Valkenswaard © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Verberne wil ambitie zien: ‘De Valk is een club die de hele regio moet aanspreken’

In het halve jaar dat Aart Verberne (26) terug is bij De Valk gaat het iets beter met de hekkensluiter. De verdediger heeft handhaving nog niet uit zijn hoofd gezet.

Met nog drie competitieduels te spelen is de achterstand van staartploeg De Valk op degradatieconcurrent Schaesberg vier punten. Een ingewikkelde berekening maken die leidt tot handhaving is wat Aart Verberne betreft onnodig. ,,Het is heel simpel. We moeten zondag een goed resultaat halen om voor de laatste twee duels tegen Susteren en Schaesberg een goede uitgangspositie te hebben.”

  1. Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtingen in kampioen
    Amateurvoetbal

    Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtin­gen in kampioen

    Vandaag zijn de laatste beslissingen in het amateurvoetbal gevallen. FC Eindhoven won met 0-3 van buurman RPC en pakt daarmee de titel. De ploeg promoveert nu naar de eerste klasse. De vijfde klasse E zuid 2 kende een razend spannende ontknoping. Tegen de verwachting in is niet SPV maar HVV de ploeg die er met het kampioenschap van door gaat. Dramatische slotfase voor ONDO. Ploeg slikt in 98ste minuut gelijkmaker en mist daardoor het kampioenschap.