Volledig scherm
© copyright Marc Bolsius

Vessem maakt gehakt van De Weebosch

VIERDE KLASSE GVessem had geen moeite op bezoek bij De Weebosch en won met 1-6.

ZSC – Waalre 1-3.
Een slecht spelend ZSC bleef hekkensluiter. Halverwege de eerste helft opende Tommy Knigge met een kopbal de score, 0-1. Negen minuten voor rust tekende Juul Huijbers voor de 1-1 gelijkmaker. Vlak voor de rust kwam Waalre door Kees Uijthoven weer op voorsprong; 1-2. Na de rust bood ZSC wel wat meer tegenstand, maar dat leidde niet tot de gelijkmaker. Kees Uijthoven bepaalde de eindstand op 1-3.

Dommelen – SDO’39 3-0.
Vanaf de eerste minuut was Dommelen de bovenliggende partij. Toch ging de rust in met een 0-0 stand. Drie minuten na de pauze opende Tom van Hoek met een schot in de winkelhaak de score, 1-0. Max van den Akker deed hem een kwartier later na, 2-0. De 3-0 eindstand werd zeven minuten voor tijd bepaald door Jordy van der Heijden.

Riethoven – Hulsel 1-0.
Riethoven had gedurende de wedstrijd een veldoverwicht maar slaagde er niet in om dit in doelpunten om te zetten. In de 80ste minuut was het toch Joey van Otten die de drie punten in Riethoven hield, 1-0.

De Weebosch – Vessem 1-6.
Thomas Maas opende in de zesde minuut de score, 0-1. Jop de Laat krulde na een half uur de 0-2 binnen. Na de pauze liep Vessem door treffers van Jop de Laat (2) en Jaap van Diessen in vlot tempo weg naar een 0-5 voorsprong. De Weebosch werkte de schande weg door een tegentreffer van Wilco Jansen,1-5. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd bepaalde Frans van Diessen de eindstand 1–6.

Steensel – HMVV 4-1.
Steensel was vanaf het begin heer en meester. Joep van Hoof opende met een kopbal de score, 1-0. Ook de 2-0 kwam op naam van Van Hoof. Na de pauze maakte Marijn van de Ven er 3-0 van. Weer was het Joep van Hoof die de 4-0 aan liet tekenen. Geert van Gisbergen redde de eer voor de bezoekers, 4-1.

De Raven – Bergeijk 2-2.
De Raven begon aanvallend wat resulteerde in de 1-0 door Niels Peeters. Bergeijk kwam op gelijke hoogte door Stijn Cuijpers; 1-1. Niet veel later bracht Lars Luyten de bezoekers op een 1-2 voorsprong. Sam Borrenbergs bracht de ruststand op 2-2 wat later ook de eindstand bleek te zijn.