Volledig scherm
© Thinkstock

Vessem wint met tien man van HMVV; rood voor natrappen

Vierde klasse GVessem heeft op bezoek bij HMVV met 0-2 gewonnen. De ploeg moest in de tweede helft met tien man verder toen Roel Sterken rood kreeg voor natrappen. Met een man minder wist Vessem wel twee keer te scoren. 

Acht – Waalre 2-0
Waalre was voor rust de betere ploeg. De thuisploeg kwam het laatste kwartier wat beter voor de dag en dat leidde prompt tot twee doelpunten. Melvin van de Groen opende de score; 1-0. Vijf minuten voor tijd viel de beslissing. Robin Bloks legde over links de bal terug op Roy Roestenburg die 2-0 aantekende.

HMVV – Vessem 0-2.
Voor rust werd er niet gescoord. In de tweede helft voerden de bezoekers de druk op, totdat Vessem-speler Roel Sterken een rode kaart kreeg wegens natrappen. Ondanks het ondertal bleef Vessem de gevaarlijkste ploeg. Goudhaantje Toon van Sambeek scoorde de 0-1. Vijf minuten voor tijd bepaalde Jaap van Diessen uit een strafschop de eindstand op 0-2.

De Raven- SDO’39 2-1.
Rob van Schijndel liet binnen vijf minuten 1-0 aantekenen. In de 24ste minuut kwam SDO op gelijke hoogte door Martijn Hellegers die verkeerd uitverdedigen bij de thuisploeg afstrafte, 1-1. Vlak voor rust kwam De Raven toch weer op voorsprong. Willem Kwinten ging goed door en gaf de bal voor de goal waar Niels Peeters afmaakte; 2-1. De Raven bleef daarna sterker.

De Weebosch – Dommelen 1-3.
Luc Verberne bracht Dommelen op een 0-1 voorsprong waarna Wilco Jansen voor de gelijkmaker tekende, 1-1. Na rust drongen de bezoekers verder aan. Dommelen had uiteindelijk een penalty nodig, Tom van Hoeks benutte tien minuten de strafschop, 1-2. In blessuretijd bepaalde Luc Verberne de eindstand op 1-3..

Riethoven – Bergeijk 3-1.
Voor rust nam Riethoven door een doelpunt van Joey van Otten een 1-0 voorsprong. Joris van Beek maakte er even later 2-0 van. De rust ging in met een 2-1 stand. Het Bergeijkse doelpunt kwam op naam van Jari Kok. Na de pauze werd het een gelijkwaardige strijd. Guido van DIngenen bepaalde uiteindelijk de eindstand op 3-1.

Steensel – Wodan 4-3.
De Eindhovenaren namen door een treffer van Dittgher Aarsen een 0-1 voorsprong. Daarna nam Steensel het initiatief over. Via treffers van Gijs Theuws en Marijn van de Ven werd het 2-1. Dittgher Aarsen bepaalde de ruststand op 2-2. Twaalf minuten voor tijd maakte Dorus van de Broek er 3—2 van. Marijn van de Ven tekende even later voor 4-2. In blessuretijd kwam Wodan door een benutte strafschop van Mo El Moussaoui op 4-3.

ZSC–Hulsel 2-0.
Hulsel kreeg voor de rust de beste kansen maar verzuimde te scoren. Na de rust deed ZSC het beter. Vlak na de aftrap kwam de thuisploeg op voorsprong. Een steekpass van Olav Kuijlaars werd door Bas Veraa op juiste waarde geschat, 1-0. ZSC deed het in de 72e minuut nog eens dunnetjes over. Olav Kuijaars legde na een hoekschop de bal precies op het hoofd van Bas Veraa, 2-0.