Volledig scherm
© Thinkstock

Vijfde klasse E : Persoonlijke fouten nekken Casteren

VIJFDE KLASSE ECasteren moet schuld bij zichzelf zoeken. Na een 4-0 achterstand bij rust door allemaal persoonlijke fouten kwamen de bezoekers bij SVSOS terug tot 4-3.

SVSOS – Casteren 4-3. Door vier persoonlijke fouten keek de ploeg van coach Toon Smulders met de rust tegen een 4-0 achterstand aan. Na de pauze kwamen de bezoekers sterk terug door doelpunten van Pim Smolders, Kees Teurlings en Chris van Rijthoven. Het had zelfs nog kansen op een gelijkspel.

Netersel – Sterksel 1-2. De bezoekers kwamen op een 0-1 voorsprong door een treffer van Luuk Gijsbers. Even later maakte Jaap Waalen er namens Netersel 1-1 van. Nog voor de pauze tekende Vincent van den Groenendaal voor de 1-2 voorsprong. Na de pauze bepaalde Rene Bolster de eindstand op 1-3.

Waalre – Terlo 4-0. Lange tijd was het onzeker wie zou gaan winnen. Waalre opende in de 5e minuut de score door een treffer van Bas van Geloven, 1-0. Een kwartier voor tijd kwam de thuisploeg pas op een 2-0 voorsprong door een treffer van Kees Uijthoven (strafschop). Daarna liep de thuisploeg gemakkelijk naar een 4-0 eindstand door doelpunten van Robbert van Neer en Kees Uijthoven.

DOSKO’32 – Tuldania 2-3. De thuisploeg leed een verdiende nederlaag. De Duizelse doelpunten kwamen op naam van de broers Jody en Dennis van Woerkum.

SDO’39 – DEES 3-2. SDO’39 kwam in de derde minuut al op een 1-0 voorsprong door een goal van Frans Berger. Voor DEES maakte Mitchell Smits in de 36e minuut de gelijkmaker, 1-1. Vijf minuten later was het Geert Coolen die de 2-1 binnenkopte. Na de rust kansen over en weer, maar het was DEES, dat de gelijkmaker scoorde door een goal van invaller Sander van Ham, 2-2. SDO’39 was uiteindelijk, met een knappe goal van Claudenberg van der Heijden, met 3-2 de gelukkige winnaar.

DVS – Hulsel 1-4. De bezoekers hadden een gemakkelijke middag in Aalst. Door treffers van Stef Roijmans (2), Ruud Maas en Tom Roest nam Hulsel een 0-4 voorsprong voordat Wester Wester met een tegendoelpunt de eindstand op 1-4 bracht.

Knegselse Boys – Rood Wit’67 1-1. De thuisploeg kwam net voor rust op voorsprong door een doelpunt van Jarno Wilting. Een kwartier na de pauze werd het 1-1 door een treffer van Harm Derks.