Volledig scherm
PREMIUM
© Fotopersburo van de Meulenhof bv

Voor mij is BES ook een klein beetje ‘club van het jaar’

COLUMNWat een prachtig lijstje met potentiële clubs van het jaar mochten we deze week weer bekendmaken. Vijf fantastische teams die elk op hun eigen manier een mooi seizoen bekroonden met een kampioensfeest. Wie was er tijdens de afgelopen competitie niet onder de indruk van het geweldige Heeze, dat voor het eerst in de clubhistorie naar de eerste klasse promoveerde? 

En wat te denken van de wereldprestatie van Tivoli, dat voor het tweede opeenvolgende seizoen kampioen werd? Ook Rhode, Waalre en WODAN verdienen de eretitel ‘club van het jaar’ eigenlijk al bij voorbaat.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nijnsel profiteert van verdedigende wissels Cito en steelt een punt: 2-2
    VIERDE KLASSE I

    Nijnsel profiteert van verdedigen­de wissels Cito en steelt een punt: 2-2

    Cito - Nijnsel 2-2. Cito was voetballend duidelijk de bovenliggende partij, maar verzuimde lange tijd de kansen af te maken. Vlak voor rust werd de wedstrijd gestaakt wegens commentaar van Cito-supporters op de scheidsrechter. Een kwartier later werd de wedstrijd hervat en al snel kreeg Cito een strafschop. De arbiter nam een handsbal waar, maar bij Nijnsel zagen ze dat anders. De penalty werd verzilverd en na rust kwam Cito op 2-0. De thuisploeg haalde vervolgens twee spitsen naar de kant en bracht verdedigers in het veld, waarna Nijnsel met het eerste schot op doel scoorde. Een afstandspoging van Frenk Remeysen viel binnen, 2-1. Nijnsel ging opportunistischer spelen, zonder echt gevaarlijk te worden, maar na een mooie beweging maakte Stefan Hulsen in de 86ste minuut de 2-2.