stockadr stockpzc voetbal amateurvoetbal
Volledig scherm
stockadr stockpzc voetbal amateurvoetbal © Thinkstock

Waalre en Sterksel geven elkaar ook na de winterstop geen duimbreed toe

VIJFDE KLASSE EHet verschil tussen Waalre en Sterksel blijft met een punt in het voordeel van de ploeg van sportpark Hoeveland marginaal. Waalre vertoonde kampioenenvorm door met 6-2 te gaan winnen bij DEES. Sterksel had meer moeite met Casteren. 2-1.

DEES – Waalre 2-6. Vanaf het begin liet Waalre haar bedoelingen zien en al in de eerste minuut moest een verdediger van DEES op de lijn redding brengen tegen een inzet van René Hooijmans De 0-1 viel in de twintigste minuut. De bezoekers kregen een gemakkelijk gegeven strafschop die Kees Uijthoven onberispelijk binnen schoot. Vijf minuten later viel de tweede treffer via een kopbal van Johan van den Reek, 0-2. Na rust besliste Waalre meteen de wedstrijd. In de 48e minuut trok John van Dijk mee ten aanval en zijn voorzet belandde achter doelman Lars van Kroonenburg tegen het net; 0-3. Waalre kon vervolgens aan de doelcijfers gaan werken. In de 68e minuut zette Tim van Schijndel Ivar Brans met een dieptepass aan het werk en die faalde niet, 0-4. Even later maakte Kees Uijthoven er 0-5 van. Tien minuten voor tijd leidde nonchalance in de achterhoede tot de 1-5 door Thomas Tholen. Mitchell Smits gaf de score nog een beter aanzien; 2-5. Het slot van de wedstrijd was weer voor Waalre waar Kees Uijthoven met de 2-6 vlak voor tijd zijn derde treffer kon aantekenen.

Sterksel – Casteren 2-1. De thuisploeg nam voor rust een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Vincent van den Groenendaal. Terwijl de 2-0 in de lucht hing, viel aan de andere kant de 1-1 door een eigen doelpunt van Renè Bosch. Uiteindelijk trok de thuisploeg na rust toch aan het langste eind. Jordy Bukkems was de gevierde held in het Sterksel-kamp, 2-1..

Rood Wit’67 – Netersel 3-4. Aan doelpunten geen gebrek in Budel Dorplein, Halverwege de eerste helft opende Niels Daniëls de score, 0-1. Nog voor rust stond er een 3-2 stand op het scorebord. Joost van den Bisen (strafschop) tilde de stand naar 0-2, Sven Vrijdag maakte er 1-2 van en Tom Roost benutte namens de thuisploeg een penalty waardoor de stand 2-2 werd. Dayne Rodriguez tekende voor de 3 -2 ruststand. Na de pauze trok Netersel de winst verdiend naar zich toe. Joost van den Bisen schoot weer vanaf elf meter de bal binnen (3-3) en Daan Michiels tilde met een prachtig afstandsschot de stand naar 3-4 Netersel-speler Ben van der Heijden kreeg een rode kaart nadat hij de doorgebroken Geert Compen onderuit haalde.

Hulsel – Knegselse Boys 2-1. Knegselse Boys kwam in de twintigste minuut op voorsprong via Bas Sesink die een strafschop benutte, 0-1. Net voor rust kopte Stef Roijmans uit een corner de gelukkige 1-1 tegen de touwen. Na rust een compleet ander Hulsel dat zichzelf tien minuten na rust beloonde. Tom Schellekens legde de bal keurig voor op Stef Roijmans, die in twee instantie zijn tweede treffer van de middag maakte, 2-1.

SDO’39 – DOSKO’32 1-3. Voor rust waren de bezoekers de betere ploeg en door doelpunten van Dennis van Woerkum en Arjan Fleerakkers kwam het op een 0 -2 voorsprong. Kort na rust was het Michel Jansen die voor SDO’39 de aansluitingstreffer maakte. Dennis van Woerkum zorgde voor de 1–3 eindstand..

Terlo – SVSOS 4-0. Voor rust was het een gelijkopgaande strijd. Door een treffer van Koen Daris kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Na de pauze kreeg SVSOS een lesje in effectiviteit. Bas Verberne (2) en Bjorn Vroomen tekenden voor de overige doelpunten van de thuisploeg.

Tuldania – DVS 4-2. De thuisploeg kwam op een 1-0 voorsprong waarna een treffer van de bezoekers onterecht werd afgekeurd. Toch kwam een gelijkwaardig DVS door een treffer van Wester Wester op gelijke hoogte, 1-1. Na de pauze was de ploeg van coach Patrick Oomen zeker de gelijke. Toch liep Tuldania uit naar een 3-1 voorsprong. Wester Wester maakte er 3-2 van. De beloning voor de ploeg uit Aalst bleef uit. Het werd uiteindelijk 4-2.   

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement