Volledig scherm

Waalre geeft De Weebosch lesje effectiviteit

De Weebosch - Waalre 1-5.
Een effectief Waalre liep voor rust rap uit naar een 0-4 voorsprong. Zico van Donk (2), Robbert van Neer en Joey Gang namen de doelpunten van de bezoekers voor hun rekening. Na de pauze redde Giel Jansen namens De Weebosch uit een penalty de eer voor de thuisploeg, 1-4. Hierna zorgde opnieuw Zico van Donk voor de 1-5 eindstand.

HMVV – SDO’39 2-2.
Vlak voor rust opende Pieter Michelbrink de score voor de thuisploeg, 1-0. Na de pauze kwam SDO’39 beter in de wedstrijd. Michel Jansen bracht vlak na rust met een rake kopbal beide partijen op gelijke hoogte, 1-1. In de 60ste minuut zette Niels Heesakkers de bezoekers op een 1-2 voorsprong. Toen tien minuten later HMVV-verdediger Mark Verstijnen met een rode kaart moest vertrekken, leek de strijd beslist. Toch kwam HMVV door een treffer van Ron Jansen weer op gelijke hoogte, 2-2. In de slotfase troffen Michel Jansen en Mike Gevers namens de bezoekers de lat.

De Raven – ZSC 2-0.
In de openingsfase kreeg De Raven de beste kansen. Een inzet van Niels Peeters werd onvoldoende verwerkt door de ZSC-defensie. De rebound was voor Huib Borrenbergs, 1-0. Na de pauze kwam de thuisploeg op een 2-0 voorsprong. Een voorzet van Chris van Leeuwen werd door Niels Peeters binnengewerkt.