Volledig scherm
PREMIUM
Bart Cox kijkt af en toe zijn ogen uit bij het eerste van Waalre, een echt vriendenteam. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Waalre met rare fratsen richting titel: 'Als die gasten dingen in hun hoofd krijgen...'

Even was er twijfel bij Bart Cox, over het moment van terugkeren op het oude nest. Zondag kan Waalre uitgerekend op bezoek bij DVS de titel pakken en blijkt de keuze van de middenvelder toch de juiste geweest.

Van Rood-Wit V naar Waalre en van linksback naar middenvelder. Vorig jaar zomer keerde Bart Cox (31) terug bij de club waar het voor hem allemaal begon, na zes jaar voetbal in Veldhoven. ,,Het was of terug naar Waalre of nog een seizoen blijven", kijkt Cox terug. ,,Dat was een moeilijke keuze want Rood-Wit is een hele fijne club waar ik het altijd erg naar mijn zin heb gehad. Het is echt mijn tweede club geworden."

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nijnsel profiteert van verdedigende wissels Cito en steelt een punt: 2-2
    VIERDE KLASSE I

    Nijnsel profiteert van verdedigen­de wissels Cito en steelt een punt: 2-2

    Cito - Nijnsel 2-2. Cito was voetballend duidelijk de bovenliggende partij, maar verzuimde lange tijd de kansen af te maken. Vlak voor rust werd de wedstrijd gestaakt wegens commentaar van Cito-supporters op de scheidsrechter. Een kwartier later werd de wedstrijd hervat en al snel kreeg Cito een strafschop. De arbiter nam een handsbal waar, maar bij Nijnsel zagen ze dat anders. De penalty werd verzilverd en na rust kwam Cito op 2-0. De thuisploeg haalde vervolgens twee spitsen naar de kant en bracht verdedigers in het veld, waarna Nijnsel met het eerste schot op doel scoorde. Een afstandspoging van Frenk Remeysen viel binnen, 2-1. Nijnsel ging opportunistischer spelen, zonder echt gevaarlijk te worden, maar na een mooie beweging maakte Stefan Hulsen in de 86ste minuut de 2-2.