amateurvoetbal voetbal stockadr
Volledig scherm
amateurvoetbal voetbal stockadr © Thinkstock

Waalre nu alleen aan kop; Veel treffers bij Hulsel tegen Rood Wit'67; 6-1

VIJFDE KLASSE EWaalre won de derby tegen DVS moeizaam. Concurrent Sterksel liet bij Tuldania twee punten liggen, 1-1.

Waalre – DVS 3-2 .

Ondanks het grote verschil op de ranglijst was er van klassenverschil geen sprake. DVS was met momenten zelfs de betere ploeg. Waalre kende echter het geluk van een hoog geplaatste ploeg en bleef met 3-2 , nauwelijks verdiend, aan de goede kant van de score.

Na twee minuten liet Han van der Sanden de 1-0 aantekenen. Na een half uur viel de verdiende gelijkmaker van Wester Wester, 1-1. Tien minuten na rust stond het door een afstandschot van Bart Cox 2-1. Weer was het Wester Wester die de stand naar 2-2 tilde. Een kwartier voor tijd was Waalre de gelukkigste. Na een afgeslagen corner verraste Kees Uijthoven DVS-doelman Job Linssen in de korte hoek, 3-2.

Tuldania – Sterksel 1-1.

Tuldania kwam na vijf minuten uit een counter op een 1-0 voorsprong. Voor rust wist Sterksel nog op gelijke voet te komen. Uit een voorzet van rechts werd de bal door een verdediger van Tuldania van richting veranderd waarop de keeper geen antwoord had 1-1.

Hulsel – Rood Wit’67 6-1.

Zonder echt goed te spelen won Hulsel met 6-1 van Rood Wit’67. In de eerste helft kwamen de Hulselse doelpunten op naam van Stef Roijmans (2) en Tom Roest. Na de pauze was hetzelfde duo weer trefzeker maar nu in andere volgorde. Nu trof Roest tweemaal doel en Roijmans een keer. De mooie eretreffer voor Rood Wit’67 kwam op naam van Dayne Rodriquez.

DEES – Netersel 1-1.

Na een gelijkopgaande eerste helft met kansen over en weer was de ruststand 0-1 door een doelpunt van Luuk vd Sande. In de tweede helft was DEES sterker maar miste het een aantal opgelegde kansen. Kort nadat Mitchell Smits halverwege de tweede helft voor open doel had gemist zorgde een eigen doelpunt van Netersel voor de 1-1. DEES ging daarna op zoek naar de overwinning maar kwam niet meer verder dan een kopbal op de lat van Thomas Tholen.

DOSKO’32 – SVSOS 1-0.

Na de winst van vorige week op koploper Sterksel liet DOSKO’32 zich wederom van de beste kant zien. In de 24e minuut liet Dennis van Woerkum de 1-0 aantekenen. Na de pauze liep het bij de thuisploeg wat moeilijker. SVSOS kreeg vier minuten voor tijd een open kans. DOSKO’32-doelman Nick Tuerlings verkleinde de hoek waardoor de bal naast werd geschoten.

Terlo – Casteren 2-0.

De strijd werd pas in het laatste kwartier beslist. Het was Koen Daris die uiteindelijk de held van Terlo werd. De verdediger trof tweemaal doel en besliste de wedstrijd, 2-0.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement