Volledig scherm
Voetbal © pxhere

Waalre wint met minimaal verschil op bezoek bij Acht

Waalre heeft met 0-1 gewonnen op bezoek bij Acht. Woenselse Boys was tot de rust heer en meester tegen maar wint pas in de tweede helft van ZSC.

Acht-Waalre 0-1.
Robin Bloks kreeg namens Acht in de vijfde minuut de eerste mogelijkheid. Het bleef echter 0-0. De grootste kans was voor Acht-speler Yannick Vunge die na ruim een half uur spelen alleen op doelman Lars Bouwmans afging. Zijn snoeiharde volley ging rakelings langs het doel. Ook na de pauze kreeg Acht volop mogelijkheden om de score te openen. Yannick Vunge kwam oog-in-oog met doelman Bouwmans, maar weer kwam de goalie als winnaar uit de strijd. Waalre was bij de eerste kans wel effectief. Het was Johan van de Reek die in de 56e minuut uit een corner rechtstreeks doel trof 0-1. Vijf minuten later werd het zelfs bijna 0-2, maar Ivar Brans zag zijn schot rakelings langs gaan. Hierna probeerde Acht met een slotoffensief nog de gelijkmaker te forceren. Waalre hield gemakkelijk stand en trok de overwinning over de streep, 0-1.

RKDSV-HMVV 1-1.
Voor rust werd er in Diessen niet gescoord. De thuisploeg kwam drie minuten voor tijd op een 1-0 voorsprong. In de slotminuut kwam HMVV verdiend op gelijke hoogte door een rake kopbal van Pieter Michelbrink, 1-1.

Woenselse Boys-ZSC 2-1.
Voor rust was Woenselse Boys heer en meester. Sidney Woensdregt kreeg de eerste kans, maar miste, Even later werd een door de defensie van ZSC verkeerd verwerkte bal met een bekeken schot goed binnengeschoten door Rob Verbeek, 1-0. Na de pauze maakte ZSC goed gebruik van de wind. ZSC kreeg een strafschop die werd gekeerd door Woenselse Boys-doelman Juri Koudijs. Uit de daarop volgende corner was het alsnog raak. Rob Verbeek schoot ongelukkig de bal in eigen doel, 1-1. Daarna zocht de thuisploeg de aanval. Na een verkeerde beoordeling van de doelman van ZSC liep Maurice van Loenen de bal eenvoudig in het ZSC-doel, 2-1.