Volledig scherm
© Jean Pierre Reijnen

Wegen De Groot en Beerse Boys scheiden na dit seizoen

De samenwerking tussen hoofdtrainer Donny de Groot en Beerse Boys krijgt geen vervolg. Beide partijen wisten geen overeenstemming te bereiken over de arbeidsvoorwaarden van de coach waardoor de wegen zullen scheiden.

Dat laat de club weten in een persbericht. ,,Ik vind het hartstikke jammer dat ik wegga. Ik heb hier echt een superleuk jaar gehad en heel veel geleerd. Maar het verschil tussen vraag en aanbod ligt te ver uit elkaar”, was De Groots reactie. Wat hij volgend seizoen gaat doen? ,,Ik ga niet op zoek naar een club, maar houdt wel alle opties open. Ik vind het jammer dat het zo is gelopen, want dit zijn fantastische jongens om mee te werken.”

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wat als NWC dit in de finale was overkomen?
    PREMIUM

    Wat als NWC dit in de finale was overkomen?

    ‘The winner takes it all; The loser has to fall; It's simple and it's plain; Why should I complain’. Een stukje uit het lied The winner takes it all van de Zweedse popgroep ABBA. ABBA speelde deze week een hoofdrol bij NWC. De Astense derdeklasser speelde dinsdag een meer dan verdienstelijk bekerduel tegen eersteklasser Wittenhorst. Na negentig minuten stond er 1-1 op het scorebord. Penalty's moesten voor de beslissing zorgen welke ploeg doorging naar de achtste finale van de districtsbeker. Om en om (het ABAB-systeem) werd er geschoten. NWC miste twee keer. Uitgeschakeld.