Volledig scherm
© Jean Pierre Reijnen

Wegen De Groot en Beerse Boys scheiden na dit seizoen

De samenwerking tussen hoofdtrainer Donny de Groot en Beerse Boys krijgt geen vervolg. Beide partijen wisten geen overeenstemming te bereiken over de arbeidsvoorwaarden van de coach waardoor de wegen zullen scheiden.

Dat laat de club weten in een persbericht. ,,Ik vind het hartstikke jammer dat ik wegga. Ik heb hier echt een superleuk jaar gehad en heel veel geleerd. Maar het verschil tussen vraag en aanbod ligt te ver uit elkaar”, was De Groots reactie. Wat hij volgend seizoen gaat doen? ,,Ik ga niet op zoek naar een club, maar houdt wel alle opties open. Ik vind het jammer dat het zo is gelopen, want dit zijn fantastische jongens om mee te werken.”

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Na 45 jaar zwaait Frank van den Heuvel 'Mister MVC' af
    PREMIUM

    Na 45 jaar zwaait Frank van den Heuvel 'Mister MVC' af

    DE MORTEL - Hij moet even nadenken, maar nee. Volgens Frank van den Heuvel (69) zijn er niet veel mensen meer in leven die bij de oprichtingsvergadering van voetbalclub MVC waren. Het is 1973 en samen met wijlen Leo van Beek en Jan van de Crommenacker heeft van den Heuvel het besluit genomen om een eigen voetbalclub te beginnen. ,,Er waren zo'n dertig mensen bij Café Van den Ven. Iemand moest die avond het woord doen. Ik werd naar voren geschoven. Automatisch werd ik dan ook de eerste voorzitter van de Mortelse Voetbal Club."