Volledig scherm
archiefbeeld Wilhelmina Boys © Erwin Goossens/Orange Pictures

Wilhelmina Boys droogt PSV af

Wilhelmina Boys heeft PSV een flinke oorwassing gegeven. Het werd maar liefst 5-0. SBC verloor op bezoek bij Reusel Sport: 3-2. 

Reusel Sport – SBC 3-2.
Reusel Sport boog een achterstand om in een knappe overwinning. SBC kwam in Reusel op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Joost van Heck en Dirk van Eck. Steef Vosters en Jim Daniels trokken de stand nog voor rust gelijk. In de tweede helft bezorgde Brahim Hassounfi Reusel Sport drie punten door een penalty te benutten.

Hapert – Tivoli 1-1.
Halverwege stond het nog 0-0. Na de pauze kwam Tivoli op voorsprong door toedoen van een mooie lob van Jens Feskens. Hapert hield een punt over aan de wedstrijd dankzij Ruben Hermans, die de 1-1 voor zijn rekening nam.

Wilhelmina Boys – PSV 5-0.
Bas van der Heijden bepaalde de ruststand op 1-0. Door een kopbal van Lars Kuys kwamen de Tricolores in de tweede helft op 2-0 en daarna werd de stand nog erger voor de amateurs van PSV. Na een mooie combinatie met Michael de Koning maakte invaller Robbie Baeten 3-0. Door twee doelpunten van invaller Leandro Rodrigues kwam de eindstand uit op 5-0.

  1. LIVE | FC Eindhoven AV kan titel pakken in burenruzie, De Valk moet laatste kans grijpen
    Amateurvoetbal

    LIVE | FC Eindhoven AV kan titel pakken in burenruzie, De Valk moet laatste kans grijpen

    Vandaag zullen de laatste beslissingen in het amateurvoetbal vallen. Tijdens de burenruzie RPC - FC EIndhoven AV staat veel op het spel. De gasten hebben aan een punt genoeg voor de titel, terwijl de thuisploeg nacompetite probeert te ontlopen. In 1D vecht hekkensluiter De Valk voor de laatste kans, thuis tegen Schaesberg. Olliandia moet winnen om de titel te pakken in een rechtstreekse confrontatie met concurrent Riel.