Volledig scherm
© Thinkstock

Woenselse Boys en ZSC doen aan klantenbinding

Het werd op sportpark De Hondsheuvels bij Woenselse Boys tegen ZSC een waar doelpuntenfestijn, 6-3. Riethoven was bij HMVV de veel betere ploeg maar verloor wel, 2-0.

De Raven – Pusphaira 1-0.

De Raven maakte in de beginfase het spel, wat na een kwartier resulteerde in een voorsprong voor de thuisploeg. Na een goede combinatie rondde Niels Peeters prachtige af met een lobje over de keeper, 1-0. Na rust bleef het spel slordig aan twee kanten. Pusphaira kreeg enkele kansen. Toch hield De Raven stand en stond er op het eind een 1-0 stand op het scorebord.

Woenselse Boys – ZSC 6-3.

In een zeer aantrekkelijk duel grossierden beide ploegen in het missen van kansen.

Na 19 minuten scoorde Appie Zouthane beheerst de 1-0. In de 27e minuut kwam ZSC op gelijke hoogte door een treffer van Cas van Maasakkers. Nog voor rust namen de bezoekers na een doelpunt van Coen Neutkens een 1-2 voorsprong.

Na rust was Woenselse Boys heer en meester.Vijf minuten na rust werd het 2-2 door een goed ingeschoten penalty van Tim Nelemans. Zijn ploeggenoot Giovanni van Bladel liet even later 3-2 aantekenen.

In de 57e minuut legde Mitchell Slegers de bal panklaar op het hoofd van Tommy Knigge; 4-2. Een kwartier voor tijd was Giovanni van Bladel wederom trefzeker en zorgde voor 5-2. De 6-2 kwam op naam van Mitchell Slegers.In de blessure tijd kwam ZSC nog terug op 6-3 via Stefan Cremers.

Vessem – Bergeijk 2-1.

In de eerste helft kreeg Vessem de betere kansen, maar verder dan een schot op de lat van Merijn van Ham kwam het niet. Het was Bergeijk speler Robin Vinck die met een zondagsschot de 0-1 aantekende. In de tweede helft werd Vessem speler Louis van Diessen in het strafschopgebied ten val gebracht en kreeg de thuisploeg een penalty. Marijn van Rooy, de doelman van Vessem, scoorde uit de penalty de 1-1. Vessem bleef drukken en na een voorzet van Hein van Diessen ronde Merijn van Ham af met het hoofd, 2-1.

DOSL – Hoogeloon 1-3.

De opening was nog voor DOSL, binnen tien minuten kreeg Roel van Geldorp een geweldige kans. Zijn kopbal ging huizenhoog over. Na een klein kwartier kwam Hoogeloon op voorsprong toen een verkeerde terugspeelbal van Ruben van Meijl werd onderschept en werd perfect uitgespeeld. Hans van der Heijden gaf het laatste tikje, 0-1.

Na twintig minuten werd het 0–2 door een rake kopbal van Sjoerd de Laat. Net voor het rustsignaal betekende een eigen doelpunt van Hoogeloon de aansluitingstreffer, 1-2. Het spel in de tweede helft was van een bedenkelijk niveau. Een kwartier voor tijd gooide Hoogeloon de zaak op slot, toen Edwin Michielse een vrije trap achter DOSL doelman Rens van Weert tikte. 1-3.

FC Cranendonck – Tivoli 1-1.

Tivoli begon uitstekend aan de wedstrijd. De thuisploeg had grote moeite met de Eindhovense aanvallers. Toch was de eerste kans voor FC Cranendonck. Een kopbal van Ralph van Meijl werd na een kwartier ternauwernood gered. De thuisploeg kwam daarna beter in de wedstrijd. Na de pauze ging het gelijk tegen elkaar op. Halverwege de tweede helft kwam Tivoli op voorsprong door een treffer van Joey Klaassen. In een spectaculaire slotfase was het FC Cranendonck-verdediger Marijn Mommers die de verdiende gelijkmaker op het scorebord bracht, 1-1.

HMVV – Riethoven 2-0.

De thuisploeg nam een 1-0 voorspong door een treffer van Dirk Versteijnen. Daarna was Riethoven de betere ploeg. De bezoekers kregen een strafschop die werd gestopt door HMVV-doelman Erivc Voets. Voets was in de tweede helft ook de grote man. Riethoven was heer en meester. Bij een uitval scoorde Stan van Gisbergen de 2-0.

Steensel – De Weebosch 1-1.

De bezoekers kwam voor rust op een 0-1 voorsprong door een treffer van Ramon van Meurs. Na de pauze viel de verdiende gelijkmaker. Het Steenselse doelpunt kwam op naam van Twan Bierens, 1-1. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement