Wodan - HMVV
Volledig scherm
Wodan - HMVV © Fotomeulenhof/Kees Martens

Yassine Dahmazi grote man bij 5-4 overwinning Wodan

VIERDE KLASSE GIn een knotsgek duel won Wodan thuis met 5-4 van HMVV. Yassine Dahmazi was, met een hattrick, de grote uitblinker aan Eindhovense zijde.

Vessem – Riethoven 1-4.

Riethoven kwam binnen een kwartier op voorsprong via Sander Snellens, 0-1. Tim van de Graaf verdubbelde twee minuten later de score; 0-2. Jop de Laat tekende in de twintigste minuut uit een kopbal voor de Vessemse aansluitingstreffer, 1-2. Een treffer van Joey van Otten betekende 1-3. Uit een van de weinige kansen die de bezoekers daarna kregen viel de 1-4 van Tim van de Graaf .

Waalre – De Raven 1-1.

Waalre en De Raven pakten beide het eerste punt van dit seizoen. De bezoekers bleken het leeuwendeel van de wedstrijd de bovenliggende partij. De Raven-speler Niels Peeters trof met zijn schot in de beginfase de paal. Tegen de verhoudingen in werd het twee minuten voor rust 1-0 door een treffer van Tommy Knigge. Na rust trof namens De Raven Huib Borrenbergs de paal en miste Teun van Ekkendonk een strafschop. Drie minuten later viel de meer dan verdiende gelijkmaker via Sam Borrenbergs, 1-1.

Bergeijk – Acht 2-3.

De thuisploeg nam in de negentiende minuut een 1-0 voorsprong via een doelpunt van Jorn Willems. De bezoekers gingen na rust volop in de aanval en hadden succes via Rob van der Plaat die slecht wegwerken in de Bergeijk-defensie afstrafte, 1-1. Bergeijk counterde een kwartier voor tijd via Jorn Willems naar 1-2. De thuisploeg kon maar kort van de voorsprong genieten want drie minuten later lag de 2-2 er alweer in via Rob van der Plaat. In blessuretijd kwam Acht op 2-3 door een van richting veranderde vrije trap van Robin Bloks.

Hulsel – De Weebosch 2-2.

Voor rust was De Weebosch de bovenliggende partij. Toch kwam Hulsel op voorsprong door een treffer van Kobe Habets, 1-0. Nog voor rust bogen de bezoekers de score om in een 1-2 voorsprong door toedoen van Giel Jansen (strafschop) en Wilco Jansen. Na de pauze had Hulsel het beste van het spel. Het duurde tot tien minuten voor tijd voordat de 2-2 gelijkmaker van Stef Rooijmans viel. Tom Roest kreeg vlak voor tijd nog twee goede mogelijkheden om de zege in eigen huis te houden, maar hij faalde op het laatste moment. Nick van Poppel van De Weebosch haalde met een rode kaart het einde van de wedstrijd niet.

Wodan – HMVV 5-4.

In het doelpuntrijke duel was Wodan-aanvaller Yassine Dahmazi de grote uitblinker. De EIndhovenaar scoorde drie keer. Bij rust stond er een 3-2 stand op het scorebord. Naast Dahmazi (2) trof Mo El Moussaoui doel. Voor HMVV scoorden Dirk Meulenbroeks en Floran Veerman. Na de pauze maakte Furkan Das er 4-2 van. Uit een inzet van Pieter Michelbrink schoot een verdediger van Wodan in eigen doel, 4-3. Dahmazi tekende voor 5-3 waarna Pieter Michelbrink de 5-4 binnenschoot.

Dommelen – ZSC 3-0.

Dommelen begon voortvarend aan het duel. De 1-0 van Tom van Hoek was een logisch gevolg. Halverwege de eerste helft nam ZSC het heft in handen. Het leidde echter tot niets. Na de rust kwam de thuisploeg weer beter in de wedstrijd. Na een voorzet van Tom van Hoek volleerde Luuk Verberne de bal onderkant lat binnen, 2-0. De beslissing viel een kwartier voor tijd. Weer was het Luuk Verberne die de beslissing forceerde, 3-0.