Volledig scherm
Archiefbeeld: SPV - SVSH © FotoMeulenhof/Rene Manders

Zevenklapper voor SVSH: ‘Deze konden we moeilijk verliezen’

Bij SVSH ging het wel heel makkelijk vanmiddag. Na twintig minuten stond de ploeg uit Someren-heide al met 3-0 voor.

Olympia Boys - Sporting S.T 1-1.
Olympia Boys moest vandaag genoegen nemen met een punt. In de beginfase lukte het de thuisploeg niet om te voetballen en kregen ze na een kwartier al een doelpunt tegen. Daarna ging het gelukkig beter en kort voor rust scoorde Jabeed Biasoumba de gelijkmaker. Na rust kreeg de ploeg uit Ommel nog wat kansjes, maar tot scoren kwam het niet. Eindstand 1-1.

Belfeldia - SPV 1-2.
“Een gelijkspel was niet gek geweest, maar mazzel moet je ook hebben”, aldus SPV-trainer Marty Heijmans. In de eerste helft gebeurde er niets, maar na rust scoorde Belfeldia de openingstreffer. Daarna kwam SPV in de wedstrijd en scoorde Max van Deursen de gelijkmaker. Daarna een discutabel moment; handsbal in het strafschopgebied van SPV, maar de scheids gaf geen penalty. De wedstrijd werd later door de uitploeg beslist. Bram Rijnders schoot zijn ploeg naar de winst. Eindstand 1-2.

SVSH - SVVH 7-0.
“Deze konden we ook moeilijk verliezen”, zei SVSH-trainer Niels Roijakkers over de wedstrijd. Er werd met grote cijfers gewonnen van SVVH. Na twintig minuten lagen er al drie in het netje, alle drie door Lex Klaver. Bram Verhees scoorde de vierde van de middag uit een corner en nog voor rust scoorde Wesley Maas de vijfde. Na rust werd het spel van de thuisploeg slordiger, maar moeilijk kregen ze het niet. Er werd nog twee keer gescoord door Bram van Mierlo en Dennis Kanters. Eindstand 7-0.