Estavana Polman.
Volledig scherm
PREMIUM
Estavana Polman. © ANP

De cruciale week van Estavana Polman: ‘Ik ben geen idioot meer’

Deze week is cruciaal voor Estavana Polman (29). Haalt de handbalster als titelverdediger het WK, of blijft de speelster die twee jaar geleden zo bepalend was revaliderend thuis?

 1. Jeffrey Herlings staat in 2023 voor nieuwe uitdagingen: ‘Eerste paar GP’s hoef ik nog niet voor de zege te gaan’
  PREMIUM

  Jeffrey Herlings staat in 2023 voor nieuwe uitdagin­gen: ‘Eerste paar GP’s hoef ik nog niet voor de zege te gaan’

  Een jaar lang bleef het stil rond de snelste motorcrosser ter wereld. Maar wat graag had Jeffrey Herlings zijn wereldtitel met nummer 1 voorop de motor verdedigd. 31 januari 2022 sloeg het noodlot toe: bij een lullige crash tijdens een fotoshoot ging het mis en brak hij zijn hiel. Bijna anderhalf jaar na zijn vorige wereldtitel, rijdt hij dit weekend weer zijn eerste GP in Argentinië.
  Oploo
 2. Jubileumzege voor motorcrosser Jeffrey Herlings op Sardinië

  Jubileumze­ge voor motorcros­ser Jeffrey Herlings op Sardinië

  Jeffrey Herlings is helemaal terug van weggeweest. De Brabantse motorcrosser, die het hele vorige seizoen miste vanwege een hielblessure, won de Grote Prijs van Sardinië. Het was zijn 39ste overwinning in de MXGP. Met de 61 GP-zeges in de MX2 daarbij opgeteld was het zijn honderdste zege in totaal. Het record van de Belg Stefan Everts komt in zicht. Everts won in zijn carrière 101 grands prix en voert daarmee de eeuwige ranglijst aan.