Dick Jaspers , archieffoto.
Volledig scherm
Dick Jaspers , archieffoto. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Dick Jaspers onderuit in finale in Antalya

Dick Jaspers heeft naast de zege van de wereldbeker driebanden in Antalya gegrepen. De Nederlander moest zich in de finale gewonnen geven tegen de Spanjaard Daniel Sánchez: 35-50.

Sánchez won zijn eerste wereldbeker sinds 26 maart 2017, toen hij in de Egyptische stad Luxor eveneens met Jaspers afrekende in de eindstrijd. De Spanjaard was erg geëmotioneerd na zijn zege. ,,Mijn vader is eind vorig jaar gestorven. Ik weet dat hij me heeft geholpen vanuit de hemel. Ik heb twee grote toernooien gewonnen in een week en ben terug in de top van de wereldranglijst. Ik ben blij, heel blij met deze grote successen.”

Sánchez veroverde vorige week met zijn landgenoot Ruben Legazpi de Europese titel voor landenteams.

  1. Woods en Mickelson met American football-sterren tegenover elkaar in ‘The Match 2'

    Woods en Mickelson met American foot­ball-ster­ren tegenover elkaar in ‘The Match 2'

    Golfgrootheden Tiger Woods en Phil Mickelson willen deze maand opnieuw tegen elkaar uitkomen in een showwedstrijd over achttien holes. Het gaat deze keer om een lucratief liefdadigheidsduel om het leed voor het Amerikaanse publiek tijdens de coronacrisis ietwat te verzachten. De tweede editie van ‘The Match’ krijgt, als het goed is, met twee grote namen uit het American football een extra dimensie.