Shad Gaspard en Rico Verhoeven.
Volledig scherm
Shad Gaspard en Rico Verhoeven. © https://www.instagram.com/shadbeast13/

Ex-topworstelaar en trainingspartner Rico Verhoeven vermist na duik in zee

Kickbokser Rico Verhoeven maakt zich grote zorgen om de vermissing van Shad Gaspard, voormalig topworstelaar en WWE-vedette. De 39-jarige Gaspard nam zondag een duik in de zee die grenst aan Los Angeles, op de Marina Del Rey Beach. Sindsdien is er niet meer van hem vernomen.

Gaspard nam zondag een duik in zee met zijn 10-jarige zoontje, die direct gered werd door de Amerikaanse kustwacht toen bleek dat het duo in de problemen zat. Gaspard zelf zou daarna door een grote golf gegrepen zijn. Volgens Amerikaanse media riep hij nog naar de kustwacht dat ze eerst zijn zoon moesten redden. De zoektochten van zondag en gisteren leverden niets op. Met helikopters wordt verder gezocht.

Gaspard is een grote naam in de Verenigde Staten, als voormalige superster in de World Wrestling Entertainment. Net als Rico Verhoeven, waarmee hij trainde als de Brabander in de VS vertoefde, ambieerde hij een carrière in de filmwereld. Na zijn afscheid in 2010 had hij meerdere rollen in films en tv-series. ,,Ik bid voor mijn broeder Shad en zijn vrouw en zoon”, schrijft Verhoeven op Instagram.