Frijns wint laatste race van Formule E-seizoen

videoAutocoureur Robin Frijns heeft de laatste race in het kampioenschap van de Formule E op zijn naam geschreven. In New York kwam de 27-jarige Limburger als eerste over de finish in de laatste race in de elektrische raceklasse.

Frijns bleef in zijn bolide van Envision Virgin de Brit Alexander Sims en de Zwitser Sébastian Buemi, die twee seizoenen in de koningsklasse uitkwam, voor. In het klassement om het wereldkampioenschap eindigde Frijns als vierde.

De titel ging naar Jean-Éric Vergne. De Fransman, die in de afsluitende race slechts als zevende finishte, prolongeerde zijn wereldtitel.

Robin Frijns in zijn bolide.
Volledig scherm
Robin Frijns in zijn bolide. © AFP
  1. Holyfield wil uitgedaagd worden door Tyson: ‘Anders zou ik een pestkop zijn’
    Quiz

    Holyfield wil uitgedaagd worden door Tyson: ‘Anders zou ik een pestkop zijn’

    Evander Holyfield (57) heeft zin in een weerzien met zijn vroegere rivaal Mike Tyson (53) in de boksring, op één voorwaarde: 'Iron Mike' zal hem moeten uitdagen. ,,Ik heb hem al twee keer verslagen. Dan kun je hem zelf niet meer vragen als tegenstander. Dan zou ik een pestkop zijn. Ik wil geen verhalen horen dat ik alleen maar tegen Mike wil boksen, omdat ik weet dat ik van hem kan winnen", liet Holyfield weten.