Badr Hari.
Volledig scherm
Badr Hari. © ANP

Geschorste Hari blijft drie jaar langer bij Glory

Badr Hari heeft bijgetekend bij kickboksorganisatie Glory. De 34-jarige Hari zette woensdag zijn handtekening onder een driejarig contract, waardoor hij na zijn schorsing voor de vechtbond mag blijven uitkomen.

Hari staat momenteel met een dopingschorsing aan de kant. Na het gevecht met Hesdy Gerges van maart 2018 in Ahoy Rotterdam werd hij net als zijn tegenstander positief bevonden. Per 7 mei van het vorige jaar is de negentien maanden lange schorsing ingegaan.  

De kans op een duel met Rico Verhoeven is door de contractverlenging van Hari iets toegenomen, al is nog niet bekend of Verhoeven zijn contract bij de profbond gaat verlengen. 

  1. Ophef in Australië: kartonnen figuur seriemoordenaar bij rugbywedstrijd, zender ‘grapt’ met Hitler

    Ophef in Australië: kartonnen figuur seriemoor­de­naar bij rugbywed­strijd, zender ‘grapt’ met Hitler

    Ophef in Australië. Omdat fans nog niet toegelaten zijn bij de Australische Rugby League, worden kartonnen figuren ingezet om de stadions aan te kleden. Een goed idee, ware het niet dat sommige ‘supporters’ van de situatie misbruik maakten en op die manier plots seriemoordenaar Harold Shipman op de tribune zat. Fox Sports Australia ging vervolgens nog een stapje verder en zette in een sportshow een gefotoshopt beeld van Adolf Hitler tussen de andere rugbyfans.