Neutral grounds - LETS GO - Dec 7th, time to be 2X - 258MGT 👑

128.1k Likes, 4,541 Comments - Anthony Joshua (@anthony_joshua) on Instagram: "Neutral grounds - LETS GO - Dec 7th, time to be 2X - 258MGT 👑"

Joshua wil in december in Saudi-Arabië revanche nemen op Ruiz

De Britse profbokser Anthony Joshua zal zijn revancheduel met de Mexicaan Andy Ruiz op 7 december in Saudi-Arabië houden. Dat meldt het management van Joshua.

Ruiz zorgde eind mei in New York voor een daverende verrassing door de nog ongeslagen Joshua in de zevende ronde uit te schakelen. De 29-jarige uitdager mag zich daardoor nu wereldkampioen noemen bij vier bonden: WBA, IBF, WBO en IBO. Hij is de eerste wereldkampioen in het zwaargewicht ooit uit Mexico.

Ruiz staat als beroepsbokser op 33 overwinningen, waarvan 22 op knock-out. Hij verloor één keer, in 2016 tegen de Nieuw-Zeelander Joseph Parker, in een duel om de WBO-wereldtitel. Joshua staat op 22 overwinningen.

Beeld uit het gevecht tussen Anthony Joshua en Andy Ruiz eind mei in New York.
Volledig scherm
Beeld uit het gevecht tussen Anthony Joshua en Andy Ruiz eind mei in New York. © BSR Agency
  1. LIVE VIDEO | Marathon van Rotterdam gaat niet door, kijk hier hoe het nu op het parkoers is

    LIVE VIDEO | Marathon van Rotterdam gaat niet door, kijk hier hoe het nu op het parkoers is

    Om 10.00 uur zou vanmorgen het startschot plaatsvinden van de 40ste NN Marathon Rotterdam. Maar als bekend gooide het coronavirus roet in het eten. Niettemin zijn er aanwijzingen dat veel hardlopers zich vandaag tóch storten op de 42 kilometer en 195 meter. Houden ze zich aan de richtlijnen van het RIVM? Wat is het effect van het warme weer? Sven Bakker en Bennett van Fessem volgen de lopers op een scooter.