Volledig scherm
Michael Greeve met Big Star Jr. Kz op archiefbeeld © Fototrailer

Michael Greeve jubelt tijdens CSI Eindhoven

Springruiter Michael Greeve (37) uit Veeningen won zondag de Grand Prix van CSI Eindhoven. Hij en zijn paard Turbo Z bleven foutloos in zowel de eerste ronde als de barrage. 

Veertien combinaties bereikten die barrage door in de eerste ronde geen fout te maken. In de barrage bleven acht combi’s foutloos, maar Greeve en Turbo Z gingen het snelst rond. De Belg Pieter Clemens werd tweede, de Ier Darragh Kenny legde beslag op de derde plaats. Greeve verdiende 19.800 euro met zijn overwinning. De regionale ruiters Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten konden geen potten breken. 

  1. Joost Luiten wendt zich tot sportpsycholoog

    Joost Luiten wendt zich tot sportpsy­cho­loog

    Joost Luiten heeft de hulp ingeroepen van een sportpsycholoog. De bekende Engelse perfomance coach Karl Morris moet de Nederlandse topgolfer helpen bij het putten. Dat meldt de 33-jarige Rotterdammer op zijn website. ,,Ik merk dat ik mezelf te veel druk opleg bij het putten, als het al een tijd niet echt lekker loopt wordt het ook een mentaal iets. Dan moet je iets durven veranderen, of iemand toevoegen aan je team en dat wordt Karl dus.”