Een jurylid zit donderdag met zijn paraplu in een juryhokje tijdens de Europese kampioenschappen dressuur. Door de harde regen werd de wedstrijd stilgelegd.
Volledig scherm
Een jurylid zit donderdag met zijn paraplu in een juryhokje tijdens de Europese kampioenschappen dressuur. Door de harde regen werd de wedstrijd stilgelegd. © anp

Onweer legt EK dressuur in Rotterdam stil

UpdateEen stevige onweersbui heeft het EK dressuur vandaag ruim een half uur stilgelegd. Op het moment van afbreken moesten nog slechts een paar combinaties de ring in voor de landenwedstrijd, onder wie Adelinde Cornelissen met Jerich Parzival.

  1. Triatlete Elianne Huitema belandde in een nachtmerrie: ‘Het maakte niemand wat uit hoe ik me voelde’
    PREMIUM

    Triatlete Elianne Huitema belandde in een nachtmer­rie: ‘Het maakte niemand wat uit hoe ik me voelde’

    Ze werd vernederd, uitgekafferd. Mocht geen vrienden hebben, geen studie volgen. Belandde vanwege een uitdroging bijna in het ziekenhuis. Voor de 24-jarige Elianne Huitema, de talentvolle triatlete uit Sint Jansklooster, liep haar verblijf op het nationaal trainingscentrum (NTC) in Sittard uit op een regelrechte nachtmerrie. Uit angst hield ze haar mond. Nu is het tijd voor de waarheid. ,,Alleen door mijn gevoel uit te zetten, kon ik overleven.”