Nederland, Rotterdam, 07/11/2018, 

Bokser Artjom Kasparian en stichtingvoorzitter Ferdinand Bestebreurtje van Rotterdam Boxing.
Volledig scherm
Nederland, Rotterdam, 07/11/2018, Bokser Artjom Kasparian en stichtingvoorzitter Ferdinand Bestebreurtje van Rotterdam Boxing. © Jan de Groen

Ook Kasparian vroeg uitgeschakeld op WK boksen

Artjom Kasparian is bij de WK boksen in Jekaterinenburg in de klasse tot 81 kilogram gestrand in de tweede ronde. De 24-jarige Zuid-Hollander, geboren in Rusland, gaf de Roemeen Paul Andrei Aradoaie goed partij. De Oost-Europeaan kreeg na drie ronden van de jury het voordeel van de twijfel: 3-2.

Enrico Lacruz redde het zaterdag in de tweede ronde van de WK evenmin. Hij moest in de klasse tot 63 kilogram buigen voor de Indiër Manish Kaushik. Volgens de jury was Lacruz in de drie ronden steeds de mindere: 5-0.

Eerder werd Max van der Pas (-75 kg) uitgeschakeld in Rusland. Delano James (-69 kg) zit namens Nederland nog wel in het toernooi. Hij komt morgen in de tweede ronde in actie tegen de Turk Necat Ekinci.

  1. Podcast | Rene Kuijs wil door álle straten van Rotterdam hardlopen
    De Pacer

    Podcast | Rene Kuijs wil door álle straten van Rotterdam hardlopen

    Rotterdam telt 4000 straten en Rene Kuijs heeft zich ten doel gesteld om door al die straten te gaan hardlopen. Om zich al lopend de stad eigen te maken, om de gesprekken met de inwoners die het oplevert wanneer hij weer ergens met zijn kaart in de hand de route uit staat te stippelen. Hij kijkt om zich heen en neemt de omgeving in zich op. In de nieuwe aflevering van De Pacer spreekt hij over zijn Every Single Street-project.