Volledig scherm
Frankrijk won van Nederland. © REUTERS

Slechte generale: Frankrijk wint van Nederland met FIFA 18

Zaterdagavond werd er in Frankrijk een e-interland tussen Frankrijk en Nederland gespeeld. Ali Riza Aygün, Esporter van PSV, hoorde tot de vierkoppige selectie van het Nederlandse team. Nederland verloor met 6-4.

Beide landen hadden vier spelers geselecteerd. In totaal werden er tien potjes FIFA 18 gespeeld waar Nederland er uiteindelijk zes van verloor.

Tweede interland

Voor Aygün was het zijn tweede interland. Eerder speelde hij tegen Engeland. Die wedstrijd werd wel gewonnen.

Een nieuw aspect aan deze e-interlands was dat elk land vier spelers kon selecteren. Aygün werd bijgestaan door Dani Hagebeuk (YouTuber), Jimmy Donkers (Esporter Feyenoord) en Lev Vinken (eSport-talent Ajax).

  1. Atletiekgrootheden Farah en Gebrselassie ruziën over incident in hotel

    Atletiek­groot­he­den Farah en Gebrselas­sie ruziën over incident in hotel

    Mo Farah en Haile Gebrselassie, twee grootheden in het langeafstandslopen, zijn met elkaar in de clinch gegaan. Aanleiding voor het ‘moddergevecht’ is een incident in maart in Ethiopië. Farah (36) beschuldigt Gebrselassie van nalatigheid bij een diefstal in een hotel, dat eigendom is van Gebrselassie (46). De Ethiopiër reageerde venijnig. Volgens hem had Farah het hotel verlaten zonder te betalen en zich respectloos gedragen. Ook zou Farah een andere atleet hebben belaagd.