Bibian Mentel.
Volledig scherm
Bibian Mentel. © Pim Ras Fotografie

Wederom een tumor ontdekt bij oud-snowboardster Mentel

Er is wederom een tumor ontdekt bij Bibian Mentel, zo laat haar man Edwin Spee via Facebook weten. Volgens Spee is de tumor inmiddels zo groot, dat bestralen geen zin meer heeft. ,,Bibian zal eind november weer een zware operatie moeten ondergaan.”

,,De kanker lijkt niet meer te stoppen", vervolgt Spee. ,,Diverse uitzaaiingen in Bibian haar longen en ook in haar skelet groeien ondanks de medicijnen langzaam maar gestaag door, en nu dus wederom een tumor in een rugwervel.”

Mentel is momenteel te zien in het programma Dancing With The Stars waarin ze zelfs de finale heeft bereikt. Ondanks alles is Mentel vastberaden om aanstaande zaterdag de finale te dansen. ,,In overleg met haar specialisten is gekeken wat wel en niet een risico zou kunnen opleveren bij het dansen.”

Bij de drievoudig paralympisch kampioen werd afgelopen juli voor de elfde keer kanker ontdekt. ,,Ik leef al zolang met kanker dat ik altijd wel voorbereid ben op slecht nieuws", liet ze destijds optekenen. 

Bibian Mentel met haar danspartner Joost.
Volledig scherm
Bibian Mentel met haar danspartner Joost. © RTL
Bibian Mentel in Dancing With the Stars.
Volledig scherm
Bibian Mentel in Dancing With the Stars. © RTL
  1. Podcast | Rene Kuijs wil door álle straten van Rotterdam hardlopen
    De Pacer

    Podcast | Rene Kuijs wil door álle straten van Rotterdam hardlopen

    Rotterdam telt 4000 straten en Rene Kuijs heeft zich ten doel gesteld om door al die straten te gaan hardlopen. Om zich al lopend de stad eigen te maken, om de gesprekken met de inwoners die het oplevert wanneer hij weer ergens met zijn kaart in de hand de route uit staat te stippelen. Hij kijkt om zich heen en neemt de omgeving in zich op. In de nieuwe aflevering van De Pacer spreekt hij over zijn Every Single Street-project.