Volledig scherm
© Bert Jansen

68-jarige vrouw uit Deurne omgekomen bij zwaar verkeersongeval (video)

DEURNE - Een 68-jarige vrouw uit Deurne is donderdagmiddag bij een zwaar verkeersongeval in haar woonplaats om het leven gekomen. De vrouw was de bestuurster van één van de twee personenauto’s. Dat meldt de politie vrijdagochtend.


Een vrachtwagen botste in een flauwe bocht van de Helmondsingel frontaal op het voertuig. De vrachtwagen belandde daarna in de sloot.

De 45-jarige chauffeur uit Steenbergen raakte zwaargewond bij het ongeval. De bestuurster van een personenauto, een 31-jarige vrouw uit Deurne, raakte ook zwaargewond. De beide gewonden zijn naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

Technisch onderzoek van de politie en het horen van getuigen moet de precieze toedracht van het ongeluk uitwijzen.

Lees/teken het condoleanceregister.

De Helmondsingel (N270) tussen Deurne en Helmond is donderdagmiddag in beide richtingen afgesloten na een ongeval met een vrachtwagen en twee personenauto's. Er is één automobiliste om het leven gekomen en er zijn meerdere zwaargewonden gevallen, meldt de politie.
 1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
  Interactieve graphic

  Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

  REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.
 2. Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  EINDHOVEN - Bij voetbalclub Waalre is het deze zaterdagochtend even zoeken naar de AED. De elektrische defibrillator hangt niet in de kantine. Bij de kleedkamers, in een gebouwtje verderop, is alleen een EHBO-kist te vinden. Telefonische navraag bij voorzitter Toon Lavrijssen leert dat het levensreddende apparaat aan de buitenkant van de nabijgelegen sporthal hangt, op zo'n honderd meter van de voetbalvelden. Je moet het maar net weten.

Deurne e.o.