Volledig scherm
Het Prinsenmeer in Ommel © Ronald Otter

Asten houdt vast aan 500 migranten op Prinsenmeer

ASTEN/OMMEL - De komende jaren mogen er toch vijfhonderd arbeidsmigranten op recreatiepark Prinsenmeer in Ommel gehuisvest worden. Het college van B en W legt de kritiek op dit aantal vanuit de dorpsraad en enkele gemeenteraadsleden naast zich neer. 

Wel wordt de vergunningstermijn ingekort van tien naar drie jaar. Het plan wordt donderdag 11 mei toegelicht aan de dorpsraad, die 500 migranten een te grote schaal voor het kleine dorp vindt.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Somerense politiechef kiest werkelijkheid boven verbeelding
    PREMIUM

    Somerense politie­chef kiest werkelijk­heid boven verbeel­ding

    SOMEREN - Politiechef Ton van Loon uit Someren stond in zijn ruim 45-jarige loopbaan vaak voor de keuze: ga ik voor de werkelijkheid of kies ik voor verbeelding? Hij onderzocht tientallen heftige ongevallen, zelfdodingen, moorden en moest vaker dan hem lief was treurig nieuws overbrengen aan nabestaanden. Hoe wrang ook, hij koos en kiest altijd voor de werkelijkheid. ,,Ik heb ooit een geval gehad dat alleen een stuk wang van iemand nog toonbaar was. Konden de familieleden toch nog even met hun vingers over die wang wrijven ten afscheid. Dat is beter dan je altijd afvragen hoe het eruit zou hebben gezien."

Deurne e.o.