Voor derde dag op rij ongeluk op A67; weg bij Asten weer vrij

UPDATE + VIDEOASTEN - Een busje is donderdagochtend tegen een stilstaande vrachtwagen gereden op de A67 bij Asten. De weg richting Eindhoven werd rond 10.45 uur weer vrijgegeven.

De bestuurder van het busje zat bekneld, hij is door de brandweer bevrijd en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn verwondingen is nog niets bekend.

De snelweg is even dicht geweest richting Eindhoven, een traumahelikopter landde op de weg. 

'Gevaarlijke weg'

Woensdag kwam een vrachtwagenchauffeur bij een ongeluk op de A67 om het leven, enkele kilometers verderop bij Someren.

Eind dit jaar neemt de minister van Infrastructuur en Waterstaat een beslissing over maatregelen voor de A67, waar vrijwel dagelijks ongelukken gebeuren en regelmatig lange files staan. Dinsdag kantelde er ook nog een vrachtwagen bij Veldhoven, richting Eersel.

Volledig scherm
Een busje reed tegen een vrachtwagen op de A67 bij Asten. © Bert Jansen
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Twee jaar natuurstudie voor vrijwilligersbaan als IVN-gids
    PREMIUM

    Twee jaar natuurstu­die voor vrijwilli­gers­baan als IVN-gids

    GELDROP - Natuurgids word je niet zomaar, daar gaat een opleiding van twee jaar aan vooraf. ,,Veel zelfstudie en daarnaast elke twee weken een woensdagavond en op zaterdag excursie in het veld", vertelt Willemjan van Laarhoven (39) uit Heeze. Hij is een van de 27 cursisten die de Natuurgidsenopleiding van IVN heeft afgerond. ,,En dat is nog maar de basis van waaruit je verder leert", vult Anja Thomassen (64) aan. De Eindhovense is net begonnen als gids bij IVN-Geldrop.

Deurne e.o.