Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Hennepknippers uit Rusland en Geldrop aangehouden in Liessel

LIESSEL - Negen mannen en vrouwen zijn vrijdagmorgen rond 09.00 uur in de garage van een woning aan de Garst in Liessel aangehouden, omdat ze daar hennep aan het knippen waren.

Diverse eenheden van de politie gingen na een tip kijken. Via de openstaande garagedeuren hadden ze de drugs al snel gevonden. Er stonden diverse vaten met honderden hennepplanten. Deze zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Van de negen verdachten kwamen drie mannen en vier vrouwen uit Rusland. Ook een 23-jarige vrouw en een 40-jarige man uit Geldrop zijn aangehouden.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 'Schurft na nacht in ranzig vakantiehuisje', Astense exploitant spreekt dit tegen

    'Schurft na nacht in ranzig vakantie­huis­je', Astense exploitant spreekt dit tegen

    ASTEN - Rode bultjes, blaasjes, gangetjes onder de huid en vooral veel jeuk. Dat is wat Angela van Roon, haar vriend en dochter naar eigen zeggen hebben overgehouden aan een weekendje op een vakantiepark van Oostappen Groep. De Rotterdamse familie is woest en eist dat de Astense exploitant alle gemaakte kosten compenseert. Oostappen spreekt tegen dat er schurft is opgelopen in het vakantiehuisje en zegt dat ze het waarschijnlijk zelf hebben meegebracht, de incubatietijd van deze ziekte is namelijk twee tot zes weken. "Feit is dat je nooit na 24 uur schurft kan oplopen."

Deurne e.o.