Volledig scherm
Astense deelnemers Bed&Breakfast. © Omroep Max

Het Maagdenhuis in Asten onder de loep in televisieprogramma Bed&Breakfast

ASTEN - De Astense bed and breakfast ‘Het Maagdenhuis’ is een van de drie drie B&B’s die op maandag 27 november beoordeeld worden in het Omroep Max-televisieprogramma Bed&Breakfast. 

Het Maagdenhuis wordt uitgebaat door het echtpaar Doris en Rinus Koolen, ook bekend van hun gelijknamige bakkerij. De familie Koolen heeft met haar televisiebezoekers onder andere Brabantse worstenbroodjes gebakken. In de aflevering staan ook een boerderij in de provincie Utrecht en een bed and breakfast aan de rand van Delft centraal. De aflevering wordt uitgezonden op maandag 27 november om 21.20 uur op NPO1. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Twee jaar natuurstudie voor vrijwilligersbaan als IVN-gids
    PREMIUM

    Twee jaar natuurstu­die voor vrijwilli­gers­baan als IVN-gids

    GELDROP - Natuurgids word je niet zomaar, daar gaat een opleiding van twee jaar aan vooraf. ,,Veel zelfstudie en daarnaast elke twee weken een woensdagavond en op zaterdag excursie in het veld", vertelt Willemjan van Laarhoven (39) uit Heeze. Hij is een van de 27 cursisten die de Natuurgidsenopleiding van IVN heeft afgerond. ,,En dat is nog maar de basis van waaruit je verder leert", vult Anja Thomassen (64) aan. De Eindhovense is net begonnen als gids bij IVN-Geldrop.

Deurne e.o.