Volledig scherm
Foto ter illustratie © anp

Hondenclub uit Asten wil vergoeding voor aanleg nutsvoorzieningen

ASTEN - Hondenvereniging KC De Peel uit Asten wil dat de gemeente een deel van de kosten voor de aanleg van nutsvoorzieningen op het terrein aan de Dennendijk op zich neemt. De club dacht lange tijd te kunnen verhuizen naar een veld aan de Venbergweg, maar dit plan is ondanks toezeggingen van de gemeente op de lange baan geschoven. 

Op het huidige terrein ontbreken echter voorzieningen zoals een toilet. Aanleg kost tussen de zes- en zevenduizend euro, schetst secretaris Karine Huijbers. De politiek behandelt haar brief later deze maand.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Twee jaar natuurstudie voor vrijwilligersbaan als IVN-gids
    PREMIUM

    Twee jaar natuurstu­die voor vrijwilli­gers­baan als IVN-gids

    GELDROP - Natuurgids word je niet zomaar, daar gaat een opleiding van twee jaar aan vooraf. ,,Veel zelfstudie en daarnaast elke twee weken een woensdagavond en op zaterdag excursie in het veld", vertelt Willemjan van Laarhoven (39) uit Heeze. Hij is een van de 27 cursisten die de Natuurgidsenopleiding van IVN heeft afgerond. ,,En dat is nog maar de basis van waaruit je verder leert", vult Anja Thomassen (64) aan. De Eindhovense is net begonnen als gids bij IVN-Geldrop.

Deurne e.o.