Man rijdt tegen boom in Asten: ernstig gewond in traumahelikopter naar ziekenhuis

ASTEN - Een man is tegen een boom gereden met zijn auto op de Dennendijk in Asten. Hij is daarbij zo zwaar gewond geraakt, dat hij met een traumahelikopter naar het ziekenhuis is gebracht. 

Een traumahelikopter brengt maar zo'n twee op de honderd vluchten mensen naar het ziekenhuis. Meestal gaat de arts, die met de helikopter mee vliegt, in de ambulance met het slachtoffer naar het ziekenhuis. Niet bij dit ongeval, waar de man er zo ernstig aan toe was dat hij zo snel mogelijk naar het ziekenhuis moest. 

De man heeft een tijd bekneld gezeten in de auto, waardoor er ook twee brandweerwagens moesten komen om hem te bevrijden. Het is nog niet bekend wat de oorzaak van het ongeluk is. 

Eerder ernstig ongeluk

Begin deze maand gebeurde er ook een ongeluk op deze weg, waarbij drie mensen ernstig gewond raakten. Door onbekende oorzaak vloog toen een auto uit de bocht en knalde tegen twee bomen.

Volledig scherm
Een man is tegen een boom gereden met zijn auto op de Dennendijk in Asten. © Bert Jansen
  1. Fortuin ome Theo gaat niet naar familie: 'Jullie hadden kunnen komen toen ik leefde'
    PREMIUM

    Fortuin ome Theo gaat niet naar familie: 'Jullie hadden kunnen komen toen ik leefde'

    ASTEN - 'Zij die dachten nog koffie te komen drinken, jullie hebben pech. Jullie hadden kunnen komen toen ik nog leefde'. De rijke Theo Verstappen (98) liet deze boodschap voor zijn familie in 2012 in zijn rouwadvertentie zetten door zijn petekind en tevens naamgenoot Theo Verstappen (71) uit Asten. Als testamentair-executeur was de voormalig fietsenmaker uit de Emmastraat verantwoordelijk voor het verdelen van de meerdere honderdduizenden euro's die zijn peetoom na liet.

Deurne e.o.